Mutluyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi FHM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:69::69::70::70::71::71::73::73::98::98::102::102::123::123::118::118::132::132
:aşkdır insanı bu hale getiren
dilden dile düşürenn
kimi zamanda yükseğe çıkaran
en güzel anları yazma gereği duyuran
aşktır sevgidir mutlulukturr
bir tebessüm bekler dostlarından insan
sevgiyi paylaşmakk ister
hep böyle sürsün ister
elelebet ömür boyunca

Yeni evli bir insan olarak mutlu çiftler görmek hoşuma gidiyor, Allah mutluluğunuzu daim etsin

Yeni evli bir insan olarak mutlu çiftler görmek hoşuma gidiyor, Allah mutluluğunuzu daim etsin

amin canım teşekkür edrim inşallah evliliğinin uzun yıllarını mutlulukla yaşarsın iyi geceler:4::98::123::123:

mutluluğunu sürekli dile getirme...öyle gözler vardır ki, değdirdiği nazarı senı bile şaşırtır.

allah daim etsin:)

sağol canım topiğe yeni üye olmuştum ve içimde öyle geldiği için konu açmıştım yinede teşekkürler canım tavsiyen içinn

:52::52:alemsiniz yahu.Maşaallah diyelim nazar değmesin:nazar:boncuğumuzda taktık.Hep mutsuzluk dert konuları olacak değil ya birde mutluuluk olsun başlık.Yadırgadım aslında ne alaka dedim ama sonrasında komik geldi olabilir yani dedim ve yazayım istedim.:nazar:aman nazar değmesin daim olsun kaim olsun:34:

sağol canım topiğe yeni üye olmuştum ve içimde öyle geldiği için konu açmıştım yinede teşekkürler canım tavsiyen içinn

Canım Surrender doğru söylüyor..Senin için çok temiz,fesatlık düşünmüyorsun hiç...Ama malesef bazı insanların içi çok fesat..Başkalarının mutsuzluğunu dileyip bununla besleniyorlar...Allah nazarlardan korusun,kem gözlerden uzak olun inşallah...:nazar: :nazar: :nazar: Aminnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
ben öyle herkeze herseyi paylaşan biri değilim etrafımdakiler beni gördükleri için anlatmaya gerek kalmıyor oan işte yeni üye olunca öyle yzdım
nazara inanırım canım

:52::52:alemsiniz yahu.Maşaallah diyelim nazar değmesin:nazar:boncuğumuzda taktık.Hep mutsuzluk dert konuları olacak değil ya birde mutluuluk olsun başlık.Yadırgadım aslında ne alaka dedim ama sonrasında komik geldi olabilir yani dedim ve yazayım istedim.:nazar:aman nazar değmesin daim olsun kaim olsun:34:
çok sağol canım da komik gelen yadırgadığın ne acaba

Canım Surrender doğru söylüyor..Senin için çok temiz,fesatlık düşünmüyorsun hiç...Ama malesef bazı insanların içi çok fesat..Başkalarının mutsuzluğunu dileyip bununla besleniyorlar...Allah nazarlardan korusun,kem gözlerden uzak olun inşallah...:nazar: :nazar: :nazar: Aminnnn

en güvendiğim ve iyi sandıklarımdan bugün o kıskançlığı ve çekememezliği gördüm.
ve birisi resmen taklitlerimle yaşıyor muş.

biz sevgilimle ara sıra göze geldiğimiz için tartışıyormuşuz onu anladım. ortada hiç birşey yokken aniden bir sorun çıkıyorsa
bunun tek sebebi kötü , kıskanç bakan gözler miş.

sağol bitanem ne yapıyon iyimisin görünen göy kılavuz istemez allahım evliliğimin devamını verdiyse inşallah allhın izniyle kul hiçbirseyy yapamaz

en güvendiğim ve iyi sandıklarımdan bugün o kıskançlığı ve çekememezliği gördüm.

biz sevgilimle ara sıra göze geldiğimiz için tartışıyormuşuz onu anladım. ortada hiç birşey yokken aniden bir sorun çıkıyorsa

Ben FHM yi kendime benzetiyorum zaman zaman...İnsanları kendimiz gibi sanıyoruz...Ben de son zamanlarda yüzüme canım cicim deyip arkamdan nefret ,kin kusan o kadar insanla karşılaştım ki son zamanlar...İnsanlarda bir kompleks,bir kıskançlık...Fesatlık desen inanılmaz boyutlarda..O yüzden zaten yalnızlığı seviyorum... Öngörü denen şey var ya o öngörü...Gözünü seveyim onun...Bazı insanlar ilk başta bir şekilde belli ediyorlar aslında ne olduklarını da biz görmezden gelmeye çalışıyoruz,konduramıyoruz...

sağol bitanem ne yapıyon iyimisin görünen göy kılavuz istemez allahım evliliğimin devamını verdiyse inşallah allhın izniyle kul hiçbirseyy yapamaz

İyiyim canım ne olsun..Öyle göz atıyordum kk ya :16: Sen de iyisindir inşallah...

haklısın canım nazara inanırım ama herseyide nazara bağlamamak lazım her tartışmayı kavgayı nazarla alakası yok insan eşiyle ya hem iyi geçinir hem tartışır sadece birinde oaklı kalmaz inşallah sevgilinle güzel bir hayatı paylaşırsınız canımmm sevgili olmak da güzell

Back