Mutluyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi FHM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben FHM yi kendime benzetiyorum zaman zaman...İnsanları kendimiz gibi sanıyoruz...Ben de son zamanlarda yüzüme canım cicim deyip arkamdan nefret ,kin kusan o kadar insanla karşılaştım ki son zamanlar...İnsanlarda bir kompleks,bir kıskançlık...Fesatlık desen inanılmaz boyutlarda..O yüzden zaten yalnızlığı seviyorum... Öngörü denen şey var ya o öngörü...Gözünü seveyim onun...Bazı insanlar ilk başta bir şekilde belli ediyorlar aslında ne olduklarını da biz görmezden gelmeye çalışıyoruz,konduramıyoruz...

aynen öyle canım. bir insanın tahammül edemediği şeylerden biri
''nasıl bunlar bu kadar kusursuz olabiliyor'' halbuki, çok sorun yaşıyoruz
sadece kımsenın haberı olmuyor.
nasılsınız diye sorulduğunda,,,eh idare ediyoruz diyecekmişsin bunu farkettim.

o yüzden çekemiyorlar, illaki herkesin içinde kendileri gibi çirkefleşmemiz lazım.

allah kem gözlerden , sinsi insandan uzak tutsun hepımızı:31:

aminn canım orası öyle her sorana ayy çokk iyiyim mutluyum demeyiz allaha şükür iyiyim der gecerimm ayrıntıya girmem fazla kimseninde ayrıntısına girmem mutlumusun iyimisin diye tanıdılarımın çevremde ki insanların kesinlikle

aynen öyle canım. bir insanın tahammül edemediği şeylerden biri
''nasıl bunlar bu kadar kusursuz olabiliyor'' halbuki, çok sorun yaşıyoruz
sadece kımsenın haberı olmuyor.
nasılsınız diye sorulduğunda,,,eh idare ediyoruz diyecekmişsin bunu farkettim.

o yüzden çekemiyorlar, illaki herkesin içinde kendileri gibi çirkefleşmemiz lazım.

allah kem gözlerden , sinsi insandan uzak tutsun hepımızı:31:

Beynimi okudun resmen....:16:

Ben bir arkadaşım iyi olsa,mutlu olsa çok sevinirim onun adına..Daha da iyi olmasını dilerim Allahtan..Ama herkes öyle değilmiş işte....Bu yaşımdayım daha neler neler öğreniyorum...Mesela ben sevmediğim ,hoşlanmadığım biri olduğunda ya hiç muattab olmam ya da çok mesafeli davranırım,mecbur olmakça bir araya gelmem...Ama bu tuhaf insanlar topluluğu seni sevmese de seninle sanki çok iyi arkadaş dostmuşçasına muhabbet edebiliyor..Nasıl bir 20 yüzlülük anlayamıyorum,anlayamıcam da....Napıyorum,hayatımdan siliyorum..Kafam rahat ediyor...:34:

aminn canım orası öyle her sorana ayy çokk iyiyim mutluyum demeyiz allaha şükür iyiyim der gecerimm ayrıntıya girmem fazla kimseninde ayrıntısına girmem mutlumusun iyimisin diye tanıdılarımın çevremde ki insanların kesinlikle

esnaflara ''nasıl gidiyor işler '' diye sorulduğunda ...
neden '' akmasada damlıyor, eh idare eder, çok kötü'' diyorlar??

kem gözleri çok iyi biliyorlar çünkü.:1:

ben bu zamana kadar ''süper işler '' diyeni duymadım daha:1:

bundan sonra esnaf psikolojisine bağlayacağım :52:

Beynimi okudun resmen....:16:

Ben bir arkadaşım iyi olsa,mutlu olsa çok sevinirim onun adına..Daha da iyi olmasını dilerim Allahtan..Ama herkes öyle değilmiş işte....Bu yaşımdayım daha neler neler öğreniyorum...Mesela ben sevmediğim ,hoşlanmadığım biri olduğunda ya hiç muattab olmam ya da çok mesafeli davranırım,mecbur olmakça bir araya gelmem...Ama bu tuhaf insanlar topluluğu seni sevmese de seninle sanki çok iyi arkadaş dostmuşçasına muhabbet edebiliyor..Nasıl bir 20 yüzlülük anlayamıyorum,anlayamıcam da....Napıyorum,hayatımdan siliyorum..Kafam rahat ediyor...:34:

benim çok kötü bir huyum var; oynayamıyorum insanlara:1:

aynen kesinlikle muhattap olmam sevmediğimi hoşlanmadığımıda belli ederim ama gıcık olduğum insallah muhattap olamıyorum ben arkadan konuşamam kırdıysa kızdırdırdıysa
beni yüzüne söylerim susmam kesinlikle otür insanlardan uzak duracaz canım

O kötü huy bende de var...:34: Ama seviyorum bu huyumu ben...

İç huzuru gibisi yok...Önce kendine karşı dürüstsün sonra karşındakine.....
bildiğim ve inandığım bir şey varsa; sistemin geri dönüşüdür.kem gözler zamanı gelince ,öylesıne yaşayacaklar ki Allah büyük. sistemin gözünü seveyım :)
aynen kesinlikle muhattap olmam sevmediğimi hoşlanmadığımıda belli ederim ama gıcık olduğum insallah muhattap olamıyorum ben arkadan konuşamam kırdıysa kızdırdırdıysa
beni yüzüne söylerim susmam kesinlikle otür insanlardan uzak duracaz canım
aynen canım...ve o sorun halledilmeden asla olmamış gibi davranamam, çözüme ulaşması şart.

O kötü huy bende de var...:34: Ama seviyorum bu huyumu ben...

İç huzuru gibisi yok...Önce kendine karşı dürüstsün sonra karşındakine.....

aynen tatlım benim benim tanıştıklarım arkadaşlarım da ben gibidir sende öylesin surrender de öyle sanırım

bende rol yapamıyorum canım ne hşssediyosam belli ederim

elimde olan bir şey değil , ve iki yüzlü insandan soğudum mu soğurum.mecbursam, meraba , merhaba.annem olsa katlanamam.yapı meselesi.

bildiğim ve inandığım bir şey varsa; sistemin geri dönüşüdür.kem gözler zamanı gelince ,öylesıne yaşayacaklar ki Allah büyük. sistemin gözünü seveyım :)

aynen canım...ve o sorun halledilmeden asla olmamış gibi davranamam, çözüme ulaşması şart.

İlahi adalet .............

elimde olan bir şey değil , ve iki yüzlü insandan soğudum mu soğurum.mecbursam, meraba , merhaba.annem olsa katlanamam.yapı meselesi.

özelliklerimiz benziyor kaçyasında sın canım öğrencimisin sen

İlahi adalet .............

evet canım aynen.

sihirli cümleler ve davranışlar var,,,insanoğlu bunlardan birini veya ikisini yaparsa eğer, sistem otomatik olarak devreye giriyor.ve sonuç; ektiklerini biçme zamanı.
çok şükür Allah'ın adaletıne:31:

özelliklerimiz benziyor kaçyasında sın canım öğrencimisin sen

yok canım öğrencilik bitti, 25 yaşındayım, müzik hocasıyım..daha da sorma
pek bilgi vermek istemıyorum:1::1:
üyelerden fazlasına açık bir site olduğundan dolayı.

İçimi okumaya devam ediyorsun...Geçenlerde iki kişiyi hayatımdan sildim mesela..Nedeni de şu..( Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılardan değilim ) İki ortak arkadaşım vardı...Birbirlerinin arkasından atıp tutuyorlardı sürekli..Ama biraradayken konuşmaları,canım,cicim,hayatım,ne zamandır buluşmuyoruz,özledim seni....:53: Bu insanlardan biri bana karşıda çok iyiyidi...Ama bir başkası ile olan iki yüzlülüğü beni o kadar huzursuz ettiki çözümü hayatımdan çıkarmakla buldum....

Fbruak,
SaLLa
isilayy
AlxFa
:37:hoşgeldiniz kızlar gelin sohpet edelimm tanışalım:52::52::52:

İçimi okumaya devam ediyorsun...Geçenlerde iki kişiyi hayatımdan sildim mesela..Nedeni de şu..( Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılardan değilim ) İki ortak arkadaşım vardı...Birbirlerinin arkasından atıp tutuyorlardı sürekli..Ama biraradayken konuşmaları,canım,cicim,hayatım,ne zamandır buluşmuyoruz,özledim seni....:53: Bu insanlardan biri bana karşıda çok iyiyidi...Ama bir başkası ile olan iki yüzlülüğü beni o kadar huzursuz ettiki çözümü hayatımdan çıkarmakla buldum....

şuan ki sorunum bu diyebilirim.
kimse kimsenin yüzüne söylemıyor ve herkes birbirinin arkasından konuşuyor. ve bunlar ben varken oluyor.:47:

yok canım öğrencilik bitti, 25 yaşındayım, müzik hocasıyım..daha da sorma
pek bilgi vermek istemıyorum:1::1:
üyelerden fazlasına açık bir site olduğundan dolayı.

vercen bilgiyi verdin canım sağol müzik hocasımı şiirle alakan varmı pekiii

şuan ki sorunum bu diyebilirim.
kimse kimsenin yüzüne söylemıyor ve herkes birbirinin arkasından konuşuyor. ve bunlar ben varken oluyor.:47:

En güzeli silmek bu insanları..İki değil yirmi yüzlüler...

Back