Selam Kızlar,
Çok yakın bir arkadaşım işten çıkarıldı ben de yıllardır çalışıyorum kurumsal bir yerdeyim.Ama şartlarından memnun değilim maaş konusunda özellikle.Şimdi arkadaşım evli ve eşi bugün laf arasında işe sokarsın artık dedi bana hitaben ben de şuan şartlarımdan memnun değilimki daha iyi şartlarda bir şey olursa tabi haber veririm ama şuan ben niye düşük şartları sunayım dedim.İş yerime aldırmamı bekliyorlar galiba.
öncelikle arkadaşının cv'sini iş yerine iletmenle onu işe aldırmış olmazsın
kefil olmuş da olmazsın
cv olayını çok büyütmüşsün bu kadar derin düşünmeye gerek yok
şartlar konusunda da sen açıkça şartlardan memnun olmadığını söylemişsin
bunu söylemiş olmana rağmen hala cv verme beklentisi içindelerse bu onların sorunu
kötü şartları arkadaşına sunan da sen olmuyorsun zaten
çalıştığın yerin şartları belli, madem cv'sini iletmeni istediler iletiverirsin, uygun görürlerse çağırırlar dersin
zaten ben seni işe aldırırım gibi bir garanti vermediğin söz vermediğin sürece kimse de seni suçlayamaz çağırılmazsa
hani artık şartlar kötüymüş mobbing varmış vardiya varmış bu senin değil onların sorunu
Bir planları var düşündükleri ve para lazım ayrıca benim birikimimi sorguladılar ayrıca benden ne kadar çıkar gibisinden.
bu tarz konularda kesinlikle ketum olunmasını tavsiye ediyorum
kimseye birikimden bahsetmemek lazım en yakın dost bile olsa
ekonominin hali berbat maaşlar yerlerde, ülkede orta seviye diye bişey kalmadı ya fakirsin ya zengin
zengin değilsen fakirsin bu ülkede.
böyle konular açıldığında borç ödüyorum, aileme yolluyorum, kredi kartlarım dolu, ay sonunu getiremiyorum gibi serzenişlerde bulunmak lazım
üç kuruş fazlam var dediğin anda çökme derdinde oluyor insanlar.