- 6 Mart 2024
- 763
- 539
- 31
Namaz kılın diliniz dönmesede Rabbim kalbinizdekini nasip eder şüphesiz . Huzur islamda .Amiin dualarınıza beni de katın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Namaz kılın diliniz dönmesede Rabbim kalbinizdekini nasip eder şüphesiz . Huzur islamda .Amiin dualarınıza beni de katın
İşte erkek devam ettirmek istiyorsa o iş bir şekilde devam ediyor, kadının gönlünü hoş ediyor, yumuşatıyor vs. Allah mutluluğunuzu devam ettirsin inşallahAy hepiniz o kadar haklısınız ki, hanginiz daha haklı karar veremedim
Biz 4 sene sevgililikten sonra evlendik, 2.5 senedir evliyiz. İkimizde dik karakterleriz, hatta eşim benden biraz daha yumuşaktır. Kavgaları genelde ben çıkarırım ve ben uzatırım bana bunun yanlış olduğunu öğretti. Temas hiç sevmezdim. Annem, babam, teyzem; onun dışında kimseyle temas etmezdim. Tokalaşmak bile zulüm geliyordu Şimdi eşime temas etmeden gün geçiremezmişim gibi geliyor. Bugün öpmeden işe gitmiş mesela, akşama kadar söylencem muhtemelen
İşin şakası bir yana, çok hararetli tartışmalarımız oldu ilk sene. Boşansak mı acaba diye düşündüğüm de oldu. Ama bir şekilde ortak noktayı bulduk. Bunun en büyük sebebi eşim. O uzatsaydı bende uzatırdım ve günün sonunda biterdi. Beni mükemmel el üstünde tutuyor, gözümün içine bakıyor falan diyemem ama evimde kendimi aşırı güvende hissediyorum. Çocukken babam eve gelmeden uyuyamazdım, şimdi eşim yoksa uyuyamıyorum. Ailelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Evlenmeden önce önemsiz gibi geliyordu ama hayır en önemli şeylerden biriymiş. Çok şükür o konuda çok şanslıyım. Kayınvalidem beni daha çok tutuyor desem yeridir. Keza benim ailemde eşimi. Gül gibi geçinip gitmiyoruz ama gül gibi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gün sonunda bu adam olmadan yaşar mıyım, evet yaşarım ama bu adamla bambaşka yaşıyorum diyebiliyorum gönül rahatlığı ile.
Allah hepimizin evine önce sağlık sonra bolca huzur ve mutluluk versin :)
Çok teşekkür ederim :)İşte erkek devam ettirmek istiyorsa o iş bir şekilde devam ediyor, kadının gönlünü hoş ediyor, yumuşatıyor vs. Allah mutluluğunuzu devam ettirsin inşallah
Çok haklısınızÇok teşekkür ederim :)
Evet, bir noktada iş erkekte bitiyor. Biz kadınlar her ne kadar bazen öyle değilmiş gibi davransak da gün sonunda sarınıp, sarmalanalım istiyoruz. Ben istiyorum şahsen. Gönlüm hoş edilince ben daha çok hoş edeyim istiyorum. Karşılıksız olmuyor hiç bir şey. Ki olmamalı da bence.
Evet , erkek sevmediğinde evlilik yürümüyor, kadın sevmese bile idare edebiliyor bir yere kadar ama erkek öyle değil, evlenirken de buna çok dikkat ettim , beni en çok seven adamla evlendim oysaki daha farklı, geniş yelpazede olan adaylar da vardı, herkes eşimle evlenmeme şaşırmıştı bu yüzden, daha iyileri ( statü, para , yakışıklılık) varken neden sıradan memur birisi diye çok sorgulandim, tek farkı eşim beni delice seviyordu, diğerleri ile evliliğe gidilirdi lakin bu kadar güzel sevilir miydim bilemiyorum ❤Evliliği güzel olanlar genelde erkeklerin daha fazla sevdiği evlilikler mi oluyor acaba ?
Akrep de oğlak ile iyi anlaşırAkrepe ne olur bilen biri aydınlatsın beni
Ahhh biz aslan kadınları hep mi aynıyız bir aslan kadar yırtıcı ama sevgi , ilgi ,aşk karşında süt dökmüş kediyiz resmen...Ben sevginin iyileştirdiğine inananlardanım. Kendimi övemiycem aslan burcuyum en çok ilgi bende olsun, hep ben haklı çıkayım, ben özür dilemeyim, ben ben ben.. bu zamana kadar ilişkilerimde hep böyle bir insandım taa ki eşimle tanışana kadar.
Bana önce tartışmada haklı ve haksız ayırmamız gerektiğini öğretti. Sinirlendiğim zaman biz biriz ben senin karşında değilim ona göre konuşalım derdi ve sinirim yatışırdı bir anda.
Bir tartışma yaşadıysak hep bana şunu hatırlatır “eninde sonunda bu tartışma bitecek ve biz olmaya devam edeceğiz bunu unutmadan tartışalım”
Bir keresinde şu an konusunu bile hatırlamadığım bir durumdan tartışmıştık ve o kadar sinirlenmiştim ki yataktan çıktım koltuğa oturdum ben uyumayacağım sen yat dedim. Gelir misin yatağa gir tamam konuşmayalım ama yatağa gir dedi. Yanına yatınca sinirim yatıştı ve bi anda dönüp çok özür dilerim diye sırnaştım. Hemen kollarına aldı beni önemli değil dedi öptü uyuduk. Sabah dedim ki nasıl hemen yumuşadın biraz önce yataktan çıkmıştım. Hatanı anlaman yeterliydi benim için dedi. Ve inanır mısınız gerçekten ben de artık ben ben diyen insan olmaktan yavaş yavaş sıyrıldım.
Her olayı çözmesine çok aşığım yanında kendimi tam anlamıyla “kadın” hissediyorum. Ona da hep erkekliğini hissettirmeye özen gösteriyorum yanında güvende olduğumu onun gücüne sorun çözmesine bayıldığımı dile getiriyorum iltifattan kaçınmıyoruz hiç. Normalde yemek yapmadım hiç bekarken pek bilmem yani kocam da hep bana her gün yumurta da kırsan yerim diyordu kendisi zaten çok güzel yemek yapıyor, onu mutlu etmek için kolay veya zor demeden en sevdiği yemeklere kadar öğrendim ve çok da güzel yapıyormuşum yemeği bunu farkettim.
E sen ona hiç iyi gelmiyor musun derseniz tam aksine ben de onu daha sakin bir insan yaptım kendini hiç düşünmezdi her işe koşayım her şeyi halledeyim derdindeydi önce kendisine değer vermesi gerektiğini her fırsatta hatırlattım, sigarayı bıraktı benimle, birbirimize gerçekten iyi geldik. Beyaz bir sayfa gibi düşünüyorum evliliğimizi. Umarım hiç kirletmeyiz.
Ay ben de aslanım. Yorum yapan çoğu kişinin aslan olması şaka mı acaba benim eşim de aslan burcu. İki pohpohlayınca birbirimizi kediye dönüyoruz ve aslan burçlarının tutkulu ve aile hayatına düşkün insanlar olduğuna inanıyorum. Bu konudaki yorumlar da tezini savunma hakkı verdi banaAhhh biz aslan kadınları hep mi aynıyız bir aslan kadar yırtıcı ama sevgi , ilgi ,aşk karşında süt dökmüş kediyiz resmen...
Eşim de aslan ve gerçekten öyle Aşırı romantik ve eşlerine de düşkünler, biz iki aslan çok çekişiriz ama bu bile evlilikte tutkumuzu arttırıyor, aslan burçları konfor alanına da çok düşkün oldukları için eşleri kıymetlidir...Ay ben de aslanım. Yorum yapan çoğu kişinin aslan olması şaka mı acaba benim eşim de aslan burcu. İki pohpohlayınca birbirimizi kediye dönüyoruz ve aslan burçlarının tutkulu ve aile hayatına düşkün insanlar olduğuna inanıyorum. Bu konudaki yorumlar da tezini savunma hakkı verdi bana
Ahhh biz aslan kadınları hep mi aynıyız bir aslan kadar yırtıcı ama sevgi , ilgi ,aşk karşında süt dökmüş kediyiz resmen...
Ay ben de aslanım. Yorum yapan çoğu kişinin aslan olması şaka mı acaba benim eşim de aslan burcu. İki pohpohlayınca birbirimizi kediye dönüyoruz ve aslan burçlarının tutkulu ve aile hayatına düşkün insanlar olduğuna inanıyorum. Bu konudaki yorumlar da tezini savunma hakkı verdi bana
Kızlar şaka mı benim eşim de aslan gerçekten öyleyiz çok tutkulu bi ilişkimiz var ve gerçekten aile kavramına çok önem veririz gururumdan asla ödün vermeyen ben kocamı gururumdan önde tutmayı öğrendim. Cidden biraz pohpohlamaya bakıyor iş kocama diyorum zaten beni ilgisiz bırakma sakın ilgisiz olduğum günler aslan oluyorum ilgiye doyduğum günler kediyimEşim de aslan ve gerçekten öyle Aşırı romantik ve eşlerine de düşkünler, biz iki aslan çok çekişiriz ama bu bile evlilikte tutkumuzu arttırıyor, aslan burçları konfor alanına da çok düşkün oldukları için eşleri kıymetlidir...
Kızlar şaka mı benim eşim de aslan gerçekten öyleyiz çok tutkulu bi ilişkimiz var ve gerçekten aile kavramına çok önem veririz gururumdan asla ödün vermeyen ben kocamı gururumdan önde tutmayı öğrendim. Cidden biraz pohpohlamaya bakıyor iş kocama diyorum zaten beni ilgisiz bırakma sakın ilgisiz olduğum günler aslan oluyorum ilgiye doyduğum günler kediyim
Ay ben de aslanım. Yorum yapan çoğu kişinin aslan olması şaka mı acaba benim eşim de aslan burcu. İki pohpohlayınca birbirimizi kediye dönüyoruz ve aslan burçlarının tutkulu ve aile hayatına düşkün insanlar olduğuna inanıyorum. Bu konudaki yorumlar da tezini savunma hakkı verdi bana
Demek ki aslan erkeği ve aslan kadını evliliği mutluluk getiriyor gerçektenEşim de aslan ve gerçekten öyle Aşırı romantik ve eşlerine de düşkünler, biz iki aslan çok çekişiriz ama bu bile evlilikte tutkumuzu arttırıyor, aslan burçları konfor alanına da çok düşkün oldukları için eşleri kıymetlidir...