Mutluyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi FHM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de hislerim ikiniz için aynı şeyi söylüyor... Kusursuz insan var mı ki....İçimiz,kalbimiz temiz Allaha şükür..... Ben karakterimden memnunum ama ..... Fesat,ikiyüzlü bazı tipler karakterime demediklerini bırakmıyorlar...Çakal sürüleri..Birbirlerini dolduruyorlar..Öyle ki hiç tanımadığım,hiç selamım bile olmayan insanlardan olmadık hakaretler duyduğum oldu...Başkalarının aklıyla hareket eden,anında gaza gelen beynini çalıştıramayan insanlar...Kusura bakmayın kızlar azcık sinirleniyorum da aklıma geldikçe .....

sus ,,,
daha fazlasını söyleme korkmaya başladım. bu kadar benzerlik fazla çünkü:52::52:

Benim de hislerim ikiniz için aynı şeyi söylüyor... Kusursuz insan var mı ki....İçimiz,kalbimiz temiz Allaha şükür..... Ben karakterimden memnunum ama ..... Fesat,ikiyüzlü bazı tipler karakterime demediklerini bırakmıyorlar...Çakal sürüleri..Birbirlerini dolduruyorlar..Öyle ki hiç tanımadığım,hiç selamım bile olmayan insanlardan olmadık hakaretler duyduğum oldu...Başkalarının aklıyla hareket eden,anında gaza gelen beynini çalıştıramayan insanlar...Kusura bakmayın kızlar azcık sinirleniyorum da aklıma geldikçe .....

haklısın canım bende kaldıramam sinirden yanaklarım yanmaya başlarr o olayları bende yaşadım çekemeyen insanlarr seni ezmeye calışır ama kusura bakmasınlrr
bizde ezdireek göz yookkk:22::22:

hoşgeldin canım nasılsın bekarmısın sende burcunu tanıt bize

Kova burcunun dahi kadını:34:

Şuan tam karşımda play station oynayan adam babam değilse,ve içeride uyuyan 3 yaşındaki velet kardeşim değilse yok hayır bekar değilim.

kızlarr üçümüzde aynı duygularr sahibiz ve biraraya gelmişiz narmikk tanışıyoruz zaten surrender memnun oldum tanıdığıma seni:54::54:

haklısın canım bende kaldıramam sinirden yanaklarım yanmaya başlarr o olayları bende yaşadım çekemeyen insanlarr seni ezmeye calışır ama kusura bakmasınlrr
bizde ezdireek göz yookkk:22::22:

bende sinirden titriyorum
elimde değil ...kendini bir halt sananlara gıcığım, kendine kör bakanlara gıcığım, insan görünmeye çalışanlara gıcığım.

Kova burcunun dahi kadını:34:

Şuan tam karşımda play station oynayan adam babam değilse,ve içeride uyuyan 3 yaşındaki velet kardeşim değilse yok hayır bekar değilim.

canım benimm senmi ilgileniyorsun kaç yasındasın pekii

bende sinirden titriyorum
elimde değil ...kendini bir halt sananlara gıcığım, kendine kör bakanlara gıcığım, insan görünmeye çalışanlara gıcığım.

ya bak biraraya gelmişiz canımm onlarada bize gıcıkk değilmi görmezden geldikce onlar seni görmeye calışıyorlarr ya işte o fıtık ediyor insanıı:24:

Leş kokan hayatlarına burunları alışmışken, başkalarının hayatlarını ahlak abidesiymişcesine eleştirenler, gülümseyin çekiyorum...!:31:

benım için bugün bu söz cuk oturdu.

Biri kocam biri oğlum bahsettiklerimin.
Zaten bişeyide net ve kısa yazamam ve hep anlaşılmam:27:

34'den gün aldım daha:52:

Salla ben de kova burcuyum...Seni tanımıyorum ama bir iki mesajına denk geldim...Lafı gediğine oturtan cinstensin...:34:

Leş kokan hayatlarına burunları alışmışken, başkalarının hayatlarını ahlak abidesiymişcesine eleştirenler, gülümseyin çekiyorum...!:31:

benım için bugün bu söz cuk oturdu.

gülümsüyorum $550800_429162110449127_470213691_n.jpg

Biri kocam biri oğlum bahsettiklerimin.
Zaten bişeyide net ve kısa yazamam ve hep anlaşılmam:27:

34'den gün aldım daha:52:

bundan sonra anlarız canım benimm velet yazınca ondan yani benimde 3 yasında oğlum varr

Back