Mutluyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi FHM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğitim fakültesi mi,konservatuar mı yoksa güzel sanatlar mı mezuniyetin ?

vercen bilgiyi verdin canım sağol müzik hocasımı şiirle alakan varmı pekiii

:52::52::52:bu kadarından bişi olmaz..:52::52:

şiirle pek alakam yok:23::23: dua edın bu aralar erkek arkadasımla hayatımızda çok mükemmel şeyler olacak ( evlilik değil ):52::52:

bu kadar canım devamı yok:52::52:

şuan ki sorunum bu diyebilirim.
kimse kimsenin yüzüne söylemıyor ve herkes birbirinin arkasından konuşuyor. ve bunlar ben varken oluyor.:47:

en nefret ettiğim şeyy arkamdan konuşulmasını kaldıramam kesinlikle sıkıntı yapınca kalbim daralır yüzüme söylense zoruma gitmiyorr
kar sanıyorr insallar ama yanlışş yapmacık lardan çokk sıkılırımm

msj tekrarı :).................

Son düzenleme:
:52::52::52:bu kadarından bişi olmaz..:52::52:

şiirle pek alakam yok:23::23: dua edın bu aralar erkek arkadasımla hayatımızda çok mükemmel şeyler olacak ( evlilik değil ):52::52:

bu kadar canım devamı yok:52::52:

inşallahh canımm yaa tatil gibi mi mesala inşalah oda olurr :nazar::nazar::nazar::69::69::70::70::71::71::73::73::98::98::123::123::132::132::127::127:

en nefret ettiğim şeyy arkamdan konuşulmasını kaldıramam kesinlikle sıkıntı yapınca kalbim daralır yüzüme söylense zoruma gitmiyorr

O tarz insanların şöyle bir özelliği var,benim gözlemlediğim....Sana karşı iltifatı abartıyorlar....Aşırı iltifat eden ki bunun aşırı bir iltifat ,güzel sözler olduğunu zaten hissedersin bir şekide....Dozu aşarlar...Annem de söylerdi..Aşırı iltifat eden insanlardan kork,arkandan kuyunu kazmak için uğraşırlar...

Son düzenleyen: Moderatör:

bazı insanları hayatından çıkarma şansın olmuyor,,, en fazla mesafenı sağlayabilirsin:ssz:

O tarz insanların şöyle bir özelliği var,benim gözlemlediğim....Sana karşı iltifatı abartıyorlar....Aşırı iltifat eden ki bunun aşırı bir iltifat ,güzel sözler olduğunu zaten hissedersin bir şekide....Dozu aşarlar...Annem de söylerdi..Aşırı iltifat eden insanlardan kork,arkandan kuyunu kazmak için uğraşırlar...

ne olduğumu çok iyi bildiğim için
olduğumdan fazlasını söyleyenlerın amacını hemen hissediyorum:23:

ne olduğumu çok iyi bildiğim için
olduğumdan fazlasını söyleyenlerın amacını hemen hissediyorum:23:

aynen canımm hissetme gücüm çok yüksek bende hissederim eşim ve tanıdıklarım bazen çekinirler hisslerimden
ben Akrepburcuyum ya sen ve narmik sen burcun da ne tatlım benim

vayy anem benim anneler varya herşeyi bilirler

aynen canımm hissetme gücüm çok yüksek bende hissederim eşim ve tanıdıklarım bazen çekinirler hisslerimden

Kova burcuyum ben canım...Ama kendimi yengeç gibi hissediyorum...:27:

yok canım yengeç huyu sende yok benim ablam yengeç ondan biliyorum sakin ve olumlu değiller

Ben de çok yerinde durabilen bir tip değilim ki esasen :)) Haksızlığa gelemediğim için çok fevrileşebiliyorum,yutmuyorum...Tepkisiz kalamıyorum...Tez canlıyım,kabına sığmaz,heyecanlı bir kişiliğim....Buradan anlaşılamıyordur doğal olarak :1:

bende terazi..bir yerde haksızlık yapılınca resmen cinnete döküyorum işi:52::52:

Back