Mutluyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi FHM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de çok yerinde durabilen bir tip değilim ki esasen :)) Haksızlığa gelemediğim için çok fevrileşebiliyorum,yutmuyorum...Tepkisiz kalamıyorum...Tez canlıyım,kabına sığmaz,heyecanlı bir kişiliğim....Buradan anlaşılamıyordur doğal olarak :1:

terazi olma ihtimalin var mı acaba:52::52::52:

Ben de çok yerinde durabilen bir tip değilim ki esasen :)) Haksızlığa gelemediğim için çok fevrileşebiliyorum,yutmuyorum...Tepkisiz kalamıyorum...Tez canlıyım,kabına sığmaz,heyecanlı bir kişiliğim....Buradan anlaşılamıyordur doğal olarak :1:

öo özellikler bendede varrr akrep burcumu tamamen yaşıyorum benim oğlum da akrepp annesi gibi:emir_bebek::1:

Vicdanımın rahat etmesi,iç huzurum benim için çok önemli .....Kararsız biri değilim...

evet canım vicdanın sesini dinlemeyen kişi kararsız insandır zatenn

terazi burcuylada iyi anlasırım ben kova burcu arkadaşım omadı hiçç narmik hariççç

narmık'ı reel de tanımam
ama hislerim ''kusursuz''olmasa da,,, ''sağlam bir karakter '' olduğunu söylüyor:31::31:

Son düzenleme:
Ben her burçla anlaşırım,ortak paydalarda buluşuruz bir şekilde...Ama aşırı titiz başaklarla bazan sıkılabiliyorum...

narmık'ı reel de tanımam
ama hislerim ''kusursuz''olmasa da,,, ''sağlam bir karakter '' olduğunu söylüyor:31::31:

evet benim hislerimde öyle öyle olmasa ısınamazdımm ben birini sevmedimmi daha görmeden isminden rahatsız olurumm tanıştığımdaysa tepki oyönden olu ama sevdimmide
canım hariç mutluluğu için elimden geleni yaparımm

Ben her burçla anlaşırım,ortak paydalarda buluşuruz bir şekilde...Ama aşırı titiz başaklarla bazan sıkılabiliyorum...

başak tanıdığım yokk bilkmiyorum özelliklerini

narmık'ı reel de tanımam

Benim de hislerim ikiniz için aynı şeyi söylüyor... Kusursuz insan var mı ki....İçimiz,kalbimiz temiz Allaha şükür..... Ben karakterimden memnunum ama ..... Fesat,ikiyüzlü bazı tipler karakterime demediklerini bırakmıyorlar...Çakal sürüleri..Birbirlerini dolduruyorlar..Öyle ki hiç tanımadığım,hiç selamım bile olmayan insanlardan olmadık hakaretler duyduğum oldu...Başkalarının aklıyla hareket eden,anında gaza gelen beynini çalıştıramayan insanlar...Kusura bakmayın kızlar azcık sinirleniyorum da aklıma geldikçe .....

eveeeet,o benim babam.:27:

Hem burcu hem yükseleni başak olup bu kadar titizlikten bi haber olmayı nasıl becerebiliyor anlamam

hoşgeldin canım nasılsın bekarmısın sende burcunu tanıt bize

Back