:) mutluluk anlatilabilir bişey değil bence hissedilen içini ısıtan şey mutluluktur . Hayatı beraber yaşıyorsunuz tabiki yorgun olana saygı duyularak ev duzenı sağlanmalı yani ev süpürdü yemek yaptı die bunu şahlandırmayacak kadar olgun insanlarız çok şükür birbirimize hayat olmak için evlendık yük değil .
Kırmaktan korkuyorsa ve korkuyorsanız
Akşam iş çıkış saaati gelsin artık die gözünüz yolda bekliyorsanız
Teşekkür etmeye özür dilemeyi biliyorsanız
Bı yerde konuşurken kendıne olan özgüvenın yerindeyse
Kararlar alıp eşinin saygı duymasından şüphe etmiyorsan (tabi bu demek değil ki herseyı onaylasın zaten bilirsin huyunu ona göre konuşursun lafını )
misss gibi güven kokuyorsanız
Hataları biriktirmek yerine affediyorsanız
Ağzından çıkan şaka da bile yalan yoksa
Dadlı dilli akşam diz dize sohbetınız varsa
Bide secdeye beraber varıyorsanız
O yapıyor o edıyor değil beraber bunları yapıyorsanız
mutlusunuz
Elhamdülillah
La havle vela guvvete illa billahil aliyyil azim
Rabbim kulundan razıyım sende razı ol
Dipnot annem bizimle yaşıyor aileside yan tarafımızda oturuyor 4 bekar görümcem var …. Aile içi fazla merhametten kimseye zarar gelmez şükür huzurluyuz 7/24 beraber olsak kimse kimseyi yadırgamaz hani onlarda gelın bende kaynana olayı yok ben 5. Kızıyım onlar da annem babam. Gorumcelerım okumuş kendını geliştirmiş insanlıkta on numaralar ben büyük bi bahcelı ev olsun hep beraber yaşayalım istiyorum o derece severiz birbirimizi (asla tek taraflı değil küçüklere canım der büyüklere ablam derim ) Eşimin en sevdıgım huyu asla kendıne evıne bir başkasının en ufak yorum yapmasına müsade etmez kelebek kalbi dışarıya aslan gibidir
bizim evimiz bizim hayatımız kararları biz alırız ….muhteşem bi baba buna değinmicem Allah onu baba yaratmış