- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
vercen bilgiyi verdin canım sağol müzik hocasımı şiirle alakan varmı pekiii
şuan ki sorunum bu diyebilirim.
kimse kimsenin yüzüne söylemıyor ve herkes birbirinin arkasından konuşuyor. ve bunlar ben varken oluyor.
bu kadarından bişi olmaz..
şiirle pek alakam yokdua edın bu aralar erkek arkadasımla hayatımızda çok mükemmel şeyler olacak ( evlilik değil )
bu kadar canım devamı yok
en nefret ettiğim şeyy arkamdan konuşulmasını kaldıramam kesinlikle sıkıntı yapınca kalbim daralır yüzüme söylense zoruma gitmiyorr
kar sanıyorr insallar ama yanlışş yapmacık lardan çokk sıkılırımm
en nefret ettiğim şeyy arkamdan konuşulmasını kaldıramam kesinlikle sıkıntı yapınca kalbim daralır yüzüme söylense zoruma gitmiyorr
kar sanıyorr insallar ama yanlışş yapmacık lardan çokk sıkılırımm
inşallahh canımm yaa tatil gibi mi mesala inşalah oda olurr:98::98::123::123::132::132::127::127:
O tarz insanların şöyle bir özelliği var,benim gözlemlediğim....Sana karşı iltifatı abartıyorlar....Aşırı iltifat eden ki bunun aşırı bir iltifat ,güzel sözler olduğunu zaten hissedersin bir şekide....Dozu aşarlar...Annem de söylerdi..Aşırı iltifat eden insanlardan kork,arkandan kuyunu kazmak için uğraşırlar...
çok bebemmmm tatil ne ki bize göre
ne olduğumu çok iyi bildiğim için
olduğumdan fazlasını söyleyenlerın amacını hemen hissediyorum
ne olduğumu çok iyi bildiğim için
olduğumdan fazlasını söyleyenlerın amacını hemen hissediyorum
O tarz insanların şöyle bir özelliği var,benim gözlemlediğim....Sana karşı iltifatı abartıyorlar....Aşırı iltifat eden ki bunun aşırı bir iltifat ,güzel sözler olduğunu zaten hissedersin bir şekide....Dozu aşarlar...Annem de söylerdi..Aşırı iltifat eden insanlardan kork,arkandan kuyunu kazmak için uğraşırlar...
aynen canımm hissetme gücüm çok yüksek bende hissederim eşim ve tanıdıklarım bazen çekinirler hisslerimden
ben Akrepburcuyum ya sen ve narmik sen burcun da ne tatlım benim
Kova burcuyum ben canım...Ama kendimi yengeç gibi hissediyorum...
Kova burcuyum ben canım...Ama kendimi yengeç gibi hissediyorum...
yok canım yengeç huyu sende yok benim ablam yengeç ondan biliyorum sakin ve olumlu değiller
yok canım yengeç huyu sende yok benim ablam yengeç ondan biliyorum sakin ve olumlu değiller
aynen canımm hissetme gücüm çok yüksek bende hissederim eşim ve tanıdıklarım bazen çekinirler hisslerimden
ben Akrepburcuyum ya sen ve narmik sen burcun da ne tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?