Mutlu değilim

Başı tanıdık sonu ise sadece hayal olarak kalan bir hikaye.. Sizi ne kadar tebrik etsem az, umarım bundan sonrası için de herşey gönlünüze göre olur..

Konu sahibi arkadaşım inan değil 10 yıl 20 yıl geçse de hiç bi şey değişmeyecek ve siz her defasında geriye dönüp baktıkca geçen günlerinize yanacaksınız..

Bende 18 yıldır evliyim bir oğlum var,çalışan kendini ifade edebilen çevresinde sevilen biriyim ne yazıkki bir tek eşim beni anlamaz öylesine sindirdiki beni ürkek korkak abdal bir insan konumunda olmamı sağladı kendime olan güvenimi en önemlisi saygımı yitirdim öfkesi,şiddeti, bencilliği şüpheciliği,baskısı, yıllar geçtikçe hiç değişmedi o her şeyi bilir o akıllıdır OOO. Yaşdıklarımı yazsam senin bu adamla ne işin var bırak dersiniz bırakmayı çok istiyorum ama başıma bela olacak ondan her şey beklenir.Kimsem yok bana desdek olacak ailem yok anam babam sağ olsaydı bana böyle davranamazdı gidecek yerim olmadığı için istediği gibi davranıyor,sevmediğin biriyle bir ömür geçirmek zor bana dokunmasına bile tahammül edemiyorum ben ondan konum olarakta maddi açıdanda daha güçlüyüm benim bu gücümün yanında kendisi bana kaba güç göstererek durabiliyor bensiz bir hiç bunu çok iyi biliyor beni taşıyamadığı için bana hep tepkili dışarda iş çevresinde gayet neşeli espirili her kes onu öyle görüyor yakın ailesi annesi babası kardeşleri biliyor ne mal olduğunu onlarda bana hak veriyor ama böyle bu adam, değişmedi değişmezde beni kaybetmekten çok korkuyor bunu biliyorum,Allahım bana güç ver kuvvet ver sabır ver bir cesaret ver bir yol göster kurtar beni bu evcilik oyunundan:((((

maddi olarak iyiyim demişsin..demekki çalışıyorsun çalışıyorsan neden kendini ezdiriyorsunki..
Sevmediğin bir insanlar ömür geçirmektense gidersin bi eve kiraya çıkarsın bakarsın oğlunu..
Yoksa nereye kadar çekeceksin seni sevmeyen şiddet gösteren bir adamı..
Allah yardımcın olsun..

evet çalışıyorum ayrı eve çıkabilirim ama beni bırakmıyor daha önce ayrılmaya kalktım çocuğumla bana şantaj yaptı peşimi bırakmaz adam normal değil arızalı ben onu değil o beni bırakmalı kendimden soğutmaya çalışıyorum ayrı yatıyorum isteklerine karşılık vermiyorum dengesiz bir adam her şey beklenir ondan.

ben bu yazıyı gözyaşları içinde okudum,sevgiyle kalın güzel kadın,güzel anne,güzel insan,yüreğinizdeki ışık her zaman yolunuzu açık etsin,karanlığınızı aydınlatsın.çok içimi ısıttınız.

okurken ürperdim yemin ederim.eli öpülesi bir annesiniz , dilerim hayat siz ve çocuklarınıza hep en güzel yüzünü gösterir. bir daha sevdiklerinizden ayrı kalmamanız dileğiyle

sabrınıza hayata direnmenize azimle herşeyin üstesinden gelmenize hayran kaldım okurken bile bi tuhaf oldum hayatınızda başarılar dilerim

İlla bir yuvanın yıkılması için dayak içki aldatma olması gerekmiyor...Ruhsal olarak resmen çöküntüde herşeyin başı saygıdır. Saygının olmadıgı yerde ümitte olmaz sevgide olmaz herşeyi yok eder.. Eşininizin kişiliğini bilmiyorum daha evlenmeden önce nasıldı sonradan mı değişti.. Bence biraz yanlız bırakın eşinizi bazen ilgi işe yaramıyor cunku zamana bırakmak en ıyısı bi süre sonra kendi kendine konusmaktan sıkılacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…