- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Sarkma oldu mu ? Ben 1 kilo bile versem hemen yumusuyor vücutMerhaba. Daha önce diyetisyen ile defalarca kez başarmış sonra tekrar geri almış bir kişiyim. 40 kilo -37 kilo diye azalarak giden başarı tecrübem var. Ama gel gelelim tek başıma olunca olmuyoooorGittikçe daha çok alıyorum diyete başlayacağım zaten derken daha çok yiyorum sonu gelmiyor. En son 2 hafta önce başladım bir hafta güzelce yaptım gram kilo veremeyince bıraktım. Şimdi son kez tekrardan basliyorum. Bu sefer inanıyorum başlayacağım ve basarmadan bitmeyecek inşallah.
Başlıktada belirttiğim gibi 12-8 aralıklı oruç yapacağım inşallah güzel sonuçlar elde ederim. 2 haftada bir tartı günüm olacak. Yediklerimi fotoğraf ile paylaşması düşünüyorum. Birde kendime kumbara yapacagim. Her hafta güzelce diyetini uygulamissam içine 100 TL atacagim. Diyet bittiğinde biriken para ile alışveriş yapacağım. Hayallerimi süsleyen en büyük şeyse deri ceketderi ceket için ileriii Booolca su icmeliyim. Hergun paylaşım yapacağım paylaşım dışı birşey yemeyecegim. Bu yolda benimle yürüyecek gerçekten motive edecek asla kaçamak yapmayacak bir arkadaş varsa çokta iyi olur
Evet yarın sabah tartilip başlıyorum. Paylaşımı akşam toplu mu yaparım bilmiyorum
Edit: gerçekten kilo vermek isteyen ve aslaaa kaçamak yapmayacak hergun duzenli resimli paylaşım yapacak varsa beklerim
1. Bölüm verilen kilo 6
2. Bölüm verilen kilo 1.600
3.Bölüm verilen kilo 2
4.Bölüm verilen kilo 2.200
5. Bölüm verilen kilo 1.100
6.Bölüm verilen kilo 700 gram
7. Bölüm verilen kilo 1.700
8. Bölüm verilen kilo 3.100
9. Bölüm verilen kilo yok +100 gram
10.Bölüm verilen kilo 1.700
11.Bölüm verilen kilo 1.400
BAŞLANGIÇ TARİHİ BAŞLANGIÇ KİLO GÜNCEL KİLO Mutlubulut_ 23.11.2022 93 71,5
Ben uzun yıllardır kilo alıp verdiğim icin ne yazık ki sarkma varSarkma oldu mu ? Ben 1 kilo bile versem hemen yumusuyor vücut