- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Haahhaha bu ara bende regl iştahı var ama dönemim değil. Bir de bazı yemeklerin kokusu midemi bulandırıyor. Gebelik falan da olamaz bekarımTam süper gitmiş diyecektim
Afiyet olsunnnn çok iştah açıcı duruyor tabaklarınnnnKahvaltıdan 1 saat sonra 1 kaşık makarna, yarım çay bardağı ayran
Ara öğünde 2 top kulahta dondurma
Akşam ek olarak 3 kaşık yoğurt, yarım kepçe daha çorba
Havalardan belkide bir öyle bir böyleHaahhaha bu ara bende regl iştahı var ama dönemim değil. Bir de bazı yemeklerin kokusu midemi bulandırıyor. Gebelik falan da olamaz bekarım
Bi gariplik var o yüzden iştahımı hoşgör litfennn
Hiç bilmiyorum:)Havalardan belkide bir öyle bir böyle
Öğle yemeği dediğine göre aralıklı oruç yapmıyorsun dimiHiç bilmiyorum:)
Bu arada kahvaltı :
keten tohumlu kefir içtim.
akşama kızlarla gün tabağı yapıcaz zararsız şeylerden azar azar yiyeceğim o yüzden öğle yemeği yemedim
Afiyet olsunnnn damak tadımız çok aynıBugun kızım kahvaltıda hiç yemeyince onunkilerde bana kaldı toplam 2 yumurta yemiş oldum. Peynir kizartmasindan bir tane daha yedim. 1 yemek kaşığı acuk, 1 yemek kaşığı kaynamış suyun kaynagi , 2 tatlı kaşığı bal yedim ha birde 1 dilim beyaz ekmek
ara öğünde dicem ama hepsini farklı zamanlarda yedim 1 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 kare cikolata , 1 çay kaşığı Nutella ve airfryerde donut yapmayı denedim ve meraktan yarima yakın yedim
Ben aralıklı orucu belli saatlerde kalorisi yüksek olmayan, diyete uygun ama besleyici şeyler yenecek bir sistem olarak biliyorum.Öğle yemeği dediğine göre aralıklı oruç yapmıyorsun dimi
8 saat tok 16 saat aç kalıyorsun genelde az az tokluk yapanda var. İki ana öğün oluyormus sadece ama ben emzirdigim için ara öğünde yiyorum. Kahvaltı geç yapılınca vakitte kalmiyoBen aralıklı orucu belli saatlerde kalorisi yüksek olmayan, diyete uygun ama besleyici şeyler yenecek bir sistem olarak biliyorum.
Çok araştırmadım ama o saatler dışında sadece sade çay kahve su tüketiliyor, şeker tüketimi minimum, serbest saatlerde de ekmeksiz bulgur pirinçsiz besleyici dengeli öğünler diye biliyorum çevremden. Yanlış mıymış ki :/
Afiyet olsunn3 yemek kaşığı bulgur pilavı, iki kaşık daha mantar ve yarım dilim beyaz ekmek yedim