Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

Bugun kızım kahvaltıda hiç yemeyince onunkilerde bana kaldı toplam 2 yumurta yemiş oldum. Peynir kizartmasindan bir tane daha yedim. 1 yemek kaşığı acuk, 1 yemek kaşığı kaynamış suyun kaynagi , 2 tatlı kaşığı bal yedim ha birde 1 dilim beyaz ekmek
ara öğünde dicem ama hepsini farklı zamanlarda yedim 1 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 kare cikolata , 1 çay kaşığı Nutella ve airfryerde donut yapmayı denedim ve meraktan yarima yakın yedim

Eklentiler

• IMG20230414122119.jpg
    146,7 KB · Görüntüleme: 38
Hiç bilmiyorum:)

Bu arada kahvaltı :

keten tohumlu kefir içtim.

akşama kızlarla gün tabağı yapıcaz zararsız şeylerden azar azar yiyeceğim o yüzden öğle yemeği yemedim
Öğle yemeği dediğine göre aralıklı oruç yapmıyorsun dimi

Afiyet olsunnnn damak tadımız çok aynı

Ben sizde yaşamak istiyorum yemekler nefis

Öğle yemeği dediğine göre aralıklı oruç yapmıyorsun dimi
Ben aralıklı orucu belli saatlerde kalorisi yüksek olmayan, diyete uygun ama besleyici şeyler yenecek bir sistem olarak biliyorum.

Çok araştırmadım ama o saatler dışında sadece sade çay kahve su tüketiliyor, şeker tüketimi minimum, serbest saatlerde de ekmeksiz bulgur pirinçsiz besleyici dengeli öğünler diye biliyorum çevremden. Yanlış mıymış ki :/

3 yemek kaşığı bulgur pilavı, iki kaşık daha mantar ve yarım dilim beyaz ekmek yedim

Eklentiler

• IMG20230414193854.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 36
8 saat tok 16 saat aç kalıyorsun genelde az az tokluk yapanda var. İki ana öğün oluyormus sadece ama ben emzirdigim için ara öğünde yiyorum. Kahvaltı geç yapılınca vakitte kalmiyo

Dün paylaşmayı unutmusum patatesten görünen kadar daha yedim
ara öğünde iki meyve , çeyrek frigola
akşam yemeğinde 3 bardak ayran , küçücük parça yufka ekmek, yeşillik ve kase kase cig köfte yedim ardından 1.5 tatlı kaşığı Nutella

Eklentiler

• IMG20230415101228.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 36
Evet efendim bugün benim doğum günüm kendime güzel bir sofra hazırladım ve yeme işini biraz abarttım ek olarak gorunen kadar iki parça daha simit, görünen kadar daha peynir, 1 tatlı kaşığı bal reçel, 1 yemek kaşığı acuka

Eklentiler

• IMG20230416123846.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 37
Yazmayı unuttum yine ara ogunum pek bir kötü geçti bir dilim pasta yedim. Kaç gündür kötü gecerkrn yarın süper gececek inaniyorum.
Akşam yemekte 2.5 tahta sis kadar adana, salata, 4 kaşık bulgur, 1 dilim ekmek boyutunda lavaş , 2 bardak ayran ictim

Kahvaltıda ek görünen kadar lavaş daha ve 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi.
Ara öğün yapmadım
.
Akşam Ikea İsveç köfte menü patatesli, 1 büyük ayran, 1 yemek kaşığı pilav, çeyrekte azcik fazla sarımsaklı ekmek, ve tatlı yedim 3 yemek kaşığı kadar

Eklentiler

• IMG20230417120400.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 38
Evet yine hatalı bir kahvaltı ettim. Başta çok güzel gidiyordu oysa gayet lezzetli bir kahvaltı ve doymustumda sonra sabah yaptığım reçelin tadına bakayım dedim 2 tatlı kaşığı ondan yedim. Bir büyük dilim beyaz ekmekle. Sonra Nutella önümdeydi yaklaşık 1.5 yemek kasigina ondan hem pattladim hem mutsuzum ara öğün yapmicam sadece Türk kahvesi içicem.

AA birde ben dün ilk alisverisimi yaptım. Kot ceket aldım kendime doğum günü hediyesi bir an önce diyetini tamamlayıp hayal ettiğim gibi giyinmek istiyorum

Eklentiler

• IMG20230418122615.jpg
    134,1 KB · Görüntüleme: 42
Akşam yemekte bir tabak çorba içtim. Dondurulmus içli köfte almıştım minik minik çorba kaşığı kadar bir tanesi o şekil 4 tane yedim 2 köfte ve köfte kadarda patates yedim. He birde yoğurtlu semizotu salatası, 2 bardak ayran , 1 tatlı kaşığı Nutella daha ne yiyeyim.. kötü geçen bir hafta.. tartıya 1 hafta var onu iyi degerlendirmem lazim

Ek olarak yarım çay kaşığı reçel 3 dilim patatescik

Eklentiler

• IMG20230419130351.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 48
Off yine çok parlak gecmedi Akşam yemeğinden 1 saat önce 2 tatlı kaşığı Nutella , 2 adet cips. Bir hafta süreyle çikolatanın tadina bile bakmayı yasakliyorum kendime ha birde 1 kare beyaz cikolata.
Akşam yemeğe ek 2 kaşık daha bezelye, 4 kaşık pirinç pilavı , 1 kase yoğurt
suyuda bu hafta çok az içtim onuda arttiricam birazdan en az 1 lt içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…