Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

Akşam sekize kadar asla bir şey yiyemedim sebebini bilemiyorum ama sürekli uyuyorum.

Uyandığımda çavdar ekmeğine tost yedim. Şuanda da çok az şekerli çay içiyorum kendime getirsin diye.

Şekeri hayatımdan çıkarmak çok zor olacak. Özellikle şekersiz çay içemiyorum. Türk kahvesini uzun zamandır sade içiyorum alıştım ve sevdim ama çay maalesef şekersiz hiç gitmiyor

Yarın için menü hedefim;

Sabah düzelmiş olursam klasik kahvaltı, eğer yine bir şey yiyemeyecek durumda olursam kefir,

Öğlende haşlanmış sebze ve yoğurt düşünüyorum.

Akşama da taze fasülye yaparım:)

Afiyet olsunnn

Bu arada diyet gibi mi olmalı yoksa belirlenen saat aralığında canımızın istediğini yiyebiliyor muyuz?
Ben küçük yaşta şekersiz içmeye başlamıştım insan bir hafta gibi bir sürede alışıyor. Bazıları çayı demlerken içine atıyor ya hemen farkediyorum şuan asla içemiyorum. Bı alisirsan nasıl şerbet gibi içmişim dersin
Aralıklı oruçta iki ogunmus normalde ama ben emziriyorum 13 de kahvaltı 4 de ara öğün en geç 8 e kadar yemek yiyorum

Kahvaltıda tabaktaki kadar daha cecil peyniri yedim.
ara öğünde ek 1.5 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim.
Dün ne güzeldi sabahta iyiydi ama akşam ek olarak 1 kase yoğurt ve sonrasında 1.5 yemek kasigina yakın nutella ve fıstık ezmesi yedim 3 tanede fındık yarın tartı günüm tamda ustune

Eklentiler

• IMG20230411192215.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG20230411153151.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG20230411121912.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 44
Herkes öyle diyor çay için:) alışmak zorundayım çünkü çok çay içiyorum ve her defasında şekerli içince korkunç bir şeker tüketimi oluyor.

Hmmm anladııım, ben de 3 öğün yapayım bebiş yok ama dayanamam diğer türlü

Allah bağışlasın bu aradaaa

Amin sağol
Kesinlikle öyle başla yarın sabahtan itibaren inan o kadar zor olmayacak

Maşallah diyerek başlıyorum bu iki haftalık süreçte 1 kilo 700 gram vermisim. İnşallah bir daha veremedigim dönem olmaz

Maşallahhh tebrik ederimm

Ben çok geç kahvaltı ettim. Ekmeksiz 2 yumurta 2 de bıldırcın yumurtası, dil peyniri 2 kiraz domates siyah zeytin

Canım aşırı derecede çikolata istiyor ama. Öyle böyle değil. Regl dönemim falan da değil anlamadım niye zor duruyorum

Afiyet olsun

Çok yedim
kahvaltıya ek 2 tatlı kaşığı reçel, minicik daha simitten ve görünenin yarışı kadar daha peynir.
2 haftadır canım istiyordu ödül gibi koymustum kendime yazmistimda buraya şekersiz bal ile yaptığım gullactan 2 dilim yedim ara ogunumde. 1 yemek kaşığı kadarda patates.
Akşam ek olarak 1 tabak köfte patates ve ne yazık ki bir tabak makarna üstüne bir dilim daha güllaç

Eklentiler

• IMG20230412191349.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG20230412121018.jpg
    133,2 KB · Görüntüleme: 38
Ben de açlık kriziyle patates ve nugget yedim ekmeksiz ama zaten patates ekmeğe gerek bırakmıyor

Afiyet olsun yüklenme kendine emziriyorum diyorsun. Bir şeyi canın çok istiyorsa vücudunun ihtiyacı var demekmiş çok şaşırmıştım duyduğumda :) demek ki vücut istedi sıkma canını yarasın şifa olsun. Az az veririz yine veririz.

Şöyle düşün, dikkat eden halimizdeki kaçamak hiç dikkat etmemekten yine masum:)

Dün çok yediğimden mi bilmem +1 kilo fazla çıktım ondan olabilir neyse gorucez daha kahvaltı etmedim

Kahvaltı edemedim. Öğle yemeği olarak ton balıklı salata + dil peyniri çay gibi hafif şeyler yiyebildim.

Akşama da salatadan kalanı yedim yağ tuz limon ekleyip.

Kaçamak pringles

Kahvaltıdan 1 saat sonra 1 kaşık makarna, yarım çay bardağı ayran
Ara öğünde 2 top kulahta dondurma
Akşam ek olarak 3 kaşık yoğurt, yarım kepçe daha çorba

Eklentiler

• IMG20230413201251.jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG20230413200752.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…