- 11 Şubat 2023
- 7.604
- 14.086
- Konu Sahibi MutluBulut_
Bende de parayı bulsaydik da gerdirseydikBen uzun yıllardır kilo alıp verdiğim icin ne yazık ki sarkma var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de parayı bulsaydik da gerdirseydikBen uzun yıllardır kilo alıp verdiğim icin ne yazık ki sarkma var
Ve tamda şuan bir tatlı kaşığı Nutella yedim bu kadarına şükür mu desem bilemedim azalarak bitecek mi
Çünkü eşim acayip seviyor 9 yıllık evliyim hiç eksik olmadı evde. Çok yemezdim ben yani bu kadar çok canım istemezdi ama bu ara çok istemeye başladı bı ara takılınca takılıyorum neyse bugün azla bitti. Birazda etrafın gazı oldu sanki hergun görenler oo daha verme diye diye sanki biraz gaza geldim. Bugün genel olarak iyiydim bence ama iyiki yazdın birinin dur artık demesi hoşuma gitti şimdi utancima yiyemem benLütfen darılmayın ama sormadan edemeyeceğim. Sizin kriptonitiniz olduğu bu kadar barizken evinizde neden hiç bitmeyen bir Nutella stoğu var? Halden anlamadığımı sanmayın lütfen. Eylül 2022'de 120 kilonun üzerinde olup şu ana kadar aralıklı oruçla 65 kilo vermiş olan ama hala yeme bağımlılığıyla mücadele eden biriyim. Nutella'yı çok sevdiğinizi görmek zor değil. Size damdan düşen biri olarak tavsiyem evde bulundurmayın. Cheat Day yapmaya karar verdiğinizde en küçük boyunu alın (oyuncak gibi minik bir boy gördüm markette herhalde normal boyu çok pahalı diye yapmışlar), yiyin bitirin ve bir dahaki bozma gününüze kadar tekrar satın almayın. O Nutella mutfakta olduğu sürece size seslenip duracak. Hayalinizdeki kiloya umarım çabucak ve kalıcı olarak ulaşırsınız.
Tam iyi giderkennn şu biten kısmın hepsini ben yedim 230-240 kalori falan. Evdeki dondurmalar bitince stok yapmiyim fazla evet
Kusura bakmayın dayanamadım. Biraz da halimize gülmek lazım değil mi? İnanın konunuza her gün girip sizin için içimden tezahürat yapıyorum.