- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Üzülmeyin bunlara da ihtiyaç varmış.yarin Allahin izniyle yeni bir gün yeni umutlar..yeni başlangıçlar cok guzel kilo vermişsiniz bu arada masaAllah..kesinlikle daha güzel kilolarda vereceksinizUtanarak geldim. Guzel olacak dedim hiçte güzel olmadı. Kahvaltıya ek olarak 1 dilim bisküvili pasta yedimAra öğünde 1 dilim kızarmış patates, türk kahvesi 2 çatal yine pasta, bir yudum ayran akşam hele yemeğe ek 2 kaşık daha kapuska , bir kade yoğurt ve sabah ki bisküvili pastaya krem şanti ve çikolata eklemiştim bir dilimde öyle yedim. Yani fazlasiyla kötü geçti. Utanarak yazıyorum yarindan itibaren olmayacak bunlar. Hele yarın çok güzel geçecek . Bir kacamak bile olmayacak
Yaa çok teşekkür ederim Amin insallah öyle olurÜzülmeyin bunlara da ihtiyaç varmış.yarin Allahin izniyle yeni bir gün yeni umutlar..yeni başlangıçlar cok guzel kilo vermişsiniz bu arada masaAllah..kesinlikle daha güzel kilolarda vereceksiniz
16 saat açlık 8 saat tokluk olarak devam ediyorumKaç saat açlık sonrası yiyorsunuz acaba bende 70 kilo ile başladım 3 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum günde 2 öğün yapıyorum şu anda
Yulaf lapasi denedin mi hiç oda çok güzel oluyor. Birde diyetisyen bana eskiden reçel verdigi zaman ister 1 tatlı kaşığı reçel ister çikolata derdi o yüzden yiyorumŞu an çok zorlanıyorum canım çikolata aşırı istiyor yarınki kiloma göre kahvaltı yerine bol cikolata mi yesem bilemedim :)
Öyle 2 haftadır annemlere gittim geldim tatlıya düştüm resmenKötüler olsada pes edilmezse bir şekilde ilerleniyor ama pes edilirse elde bir şey kalmiyor hep aynı noktada oluyorsun