- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
İyiyim sen nasilsin nasıl gidiyorSelam nasilsin?
Bu sefer iyi gidiyor şükür. Enerjin varsa,bir hafta kapisalim diyecektim. Yarindan itibaren persembeye kadar daha dogrusu. Buraya daha bol yazip, birbirimizi motive ederiz daha sıkı.İyiyim sen nasilsin nasıl gidiyor
OlurBu sefer iyi gidiyor şükür. Enerjin varsa,bir hafta kapisalim diyecektim. Yarindan itibaren persembeye kadar daha dogrusu. Buraya daha bol yazip, birbirimizi motive ederiz daha sıkı.
Bu sabah 61.9 du. 5 kilo var. Düz 57 olsa.4 kilo 900 gramOlurama ben aynen devam paylaşım şekline kaç kilon kaldi
En iyisi bu şekilde yarış halinde diyet yapmak isteyen birini bul canımBu sabah 61.9 du. 5 kilo var. Düz 57 olsa.4 kilo 900 gramyarin ödem olabilir gerci, aksam saldiri yasadim da. Paylasim sekli aynense nasil yarisicaz :) gün icinde 10 mesaj yazamaz misin mesela.
İste seni bulayim dedim ama sana uymadi. Olsun, sağ ol canimEn iyisi bu şekilde yarış halinde diyet yapmak isteyen birini bul canım
Tamamİste seni bulayim dedim ama sana uymadi. Olsun, sağ ol canimbulabilirim insaallah basarilar. Ugrarim daha sonra yine
Çok sağol inşallahNasil gidiyor? Ben de 74 kiloyum hedefim 55 insAllah basaririz
-Once ki mesajlari yeni gordum tebrik ederim azminizi çok iyi gidiyorsunuz masAllah boyle devam
Ahaha sağ ol ya insaallahTamamsen kendinde yaparsın tam bir moda girsen bitecek insallah
Çok sağol inşallahve inşallah sende hedefine ulasirsin
Hayirli yolculuklarKahvaltıda + 1 yemek kaşığı bal ve fıstık ezmesi.
ara öğünde nescafe 6-7 fındık, 2 hurma ve en fazla 1 kare çikolata
Akşam yemeği 1 tabak sebze ispanak ve brokoliden oluşan. Yine 1 tabakta kereviz salatası yeşil elmalı denedim bugün pek beğenmedim. Yanına 3-4 yemek kaşığı makarna. Yarın Allah in izniyle şehir dışına cikiyorum koştur koştur geçti tüm gün ve yemeklerde aman oda kalmasinla yendi
SağolAhaha sağ ol ya insaallah
Hayirli yolculuklar