Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

Küçük bir dilim bisküvili pastada yedim. Kalorisinede şimdi baktım baya fazlaymış gün içinde dengelicem

Eklentiler

• IMG20230120124501.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 43
Ara öğünde iki çatal daha pasta yedim akşam yemeğinde bir dilim börek ve resimde görünen kerevizi yedim.iki gündür baya kötü ama yarın çok iyi olacak

Eklentiler

• IMG20230120184155.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 42
Nasil gidiyor? Ben de 74 kiloyum hedefim 55 insAllah basaririz
-Once ki mesajlari yeni gordum tebrik ederim azminizi çok iyi gidiyorsunuz masAllah boyle devam

İste seni bulayim dedim ama sana uymadi. Olsun, sağ ol canimbulabilirim insaallahbasarilar. Ugrarim daha sonra yine
Tamam sen kendinde yaparsın tam bir moda girsen bitecek insallah
Nasil gidiyor? Ben de 74 kiloyum hedefim 55 insAllah basaririz
-Once ki mesajlari yeni gordum tebrik ederim azminizi çok iyi gidiyorsunuz masAllah boyle devam
Çok sağol inşallah ve inşallah sende hedefine ulasirsin

Kahvaltıda + 1 yemek kaşığı bal ve fıstık ezmesi.
ara öğünde nescafe 6-7 fındık, 2 hurma ve en fazla 1 kare çikolata
Akşam yemeği 1 tabak sebze ispanak ve brokoliden oluşan. Yine 1 tabakta kereviz salatası yeşil elmalı denedim bugün pek beğenmedim. Yanına 3-4 yemek kaşığı makarna. Yarın Allah in izniyle şehir dışına cikiyorum koştur koştur geçti tüm gün ve yemeklerde aman oda kalmasinla yendi

Eklentiler

• IMG20230121120207.jpg
    143,8 KB · Görüntüleme: 45
Tamam sen kendinde yaparsın tam bir moda girsen bitecek insallah

Çok sağol inşallah ve inşallah sende hedefine ulasirsin
Ahaha sağ ol ya insaallah
Hayirli yolculuklar

Yolculukta biraz fazla yedim unutmadan yazayim. Kahvaltı olarak muzlu yulaf lapasi fıstık ezmeside vardı. Arada yarima yakın simit çeyreğe yakın poğaça yarim muz ve çeyrek zuber dengelemeliyim

Bugün fotoğraf çekemedim yarın fotoğraflı devam ederim. Akşam 1.5 kepçe şehriye çorbası, 1 tabak etli bohu, salata, bir kase yoğurt, minnacık bir çörek parçası

Misafirlikteydim iki öğün arası ara öğün yapamadım. Akşamda çok açtım bir tabak tarhana çorbası, bir kaç turşu, 3 yemek kaşığı taze fasulye,3 yemek kaşığı makarna, 1 kase yoğurt yedim fakat doymadim. Yemek yediğim saat bitmeden 1 armut ve 3 sarma yedim

Eklentiler

• IMG20230123122930.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 36
aa birde kahvaltıda. Sonra bir yemek kaşığı nohut yemiştim. Akşam yemektede bir yemek kaşığı kadar balkabağı tatlısı yedim

Kahvaltıdan 1 saat sonra falan 1.5 yemek kaşığı tavuklu pilav yarım çay bardagi ayran içtim. Ara öğünde 1 meyve ve çeyrek dilim revani yedim. Akşam yemegindeki yemek tabağı baya bir küçük. Yanında küçük bir parça yufka ve yine çeyrek dilim revani yedim he birde galete vardı çay kaşığı kadar küçük ondan yedim.

Eklentiler

• IMG20230124193826.jpg
    155,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG20230124123357.jpg
    148,5 KB · Görüntüleme: 47
Fotoğraftaki iki salatadan toplam 1 tabak yedim. Yanına iki dilim peynir, yarım pogaca, 1 yumurtadan omlet , domates,salatalık yedim.
ara öğünde nescafe ve 3 tatlı kaşığı pasta yedim biraz öncede başka bir pogacadan küçük parça kopardım. Akşamı oldukça hafif geçireceğim

Eklentiler

• IMG_20230125_171936.jpg
    318,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…