Kahvaltılık sostan görünen kadar daha yedim. Kuru domatesten yaptım bayıldım kendisine tarif veriyorum kuru domatesleri sıcak suda 4-5 dk beklettim. Rondo da domatesler, ceviz, biber salçası, sarımsak, reyhan, kimyon,karabiber,tuz,kekik, cok çok az zeytinyagini çektim
Kahvaltıda ezmeden bir o kadar daha yedim bir tatlı kaşıgida tadibu o görünen iki yarım nohut pankeki çocukların parçaları ara öğünde yarım paket zuber ve Nescafe ictim. Akşam yemeğinde hedefimde en fazla 1.5 lahmacun vardı ama 2 tane yedim yine 3 bardakta ayran ama bardak küçük normalden heee birde 1 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
Tam kahvaltıyı hazırladım fıstık ezmesi geldi 1 yemek kaşığı yoktur belki ama o kadar diyeyim fıstık ezmesi ve bal yedim. Görünen ekmek kadar daha ekledim. Ara öğünde artı olarak 1 dilim meyve ve 1 yemek kaşığı sebze yedim
Ekmek çocuklardan kaldi.o yüzden parca fotoğraf cekicen diye o kısmı kesebilirdim ama bu seferde görünenden fazla yemiş olurdum yada israf ederdim ne gerek var ne yiyorsam o kahvaltıdan kalkınca 1 tatlı kaşığı tadibu yedim. Az öncede yaklaşık 2 yemek kaşığı patates püresi yedim bir saat sonra falanda sadece Nescafe icicem
Artı olarak kahvaltıda bir tatlı kaşığı pekmez, 1 dilim ekmek ,3 zeytin daha ve bir küçük parça daha kasar peynir.
ara öğünü fazla kaçırdım gibi Nescafe ile 2 hurma yedim önce sonra hurma Ezmesi ile kırık fındık yedim yani toplamda 5 hurma 10 fındık yemisimdir herhalde 1 tatlı kaşıgida tadibu yemiştim az önce off mutsuzum soz veriyorum bu saatten sonra güzel olacak yarında komple güzel olacak ekmeksiz bir kahvaltı alacak yine
Kahvaltı tabağına ek olarak 1 tatlı kaşığı reçel fıstık ezmesi karışık yedim ve 1 dilim meyve .
Ara öğünde 1 yemek kaşığı tavuklu pilav, yarım meyve ve Türk kahvesi.
Akşam fırına attığım balıklara yağ sürmeyi unutmuşum çocuklar tabağını bitirmeyince bir bu kadar daha balık , 3 parça turşu ve 1 kare sütlü çikolata yedim