Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

süper olmuş , elinize sağlık . başarılı bir çalışma , güle güle kullanına.s.

Süper olmuş walla tebrik ediyourm ne diyip aldın bunları yapışkanlı kağıtmı... hem çok ucuz hemde çok kaliteli görünüyo belli değil walla yapışkan oldukları

MÜTİŞŞŞ YA SÜPER OLMUŞ
BİDE ŞANSLISIN DOLAPLARININ YANLARI DÜZMÜŞ
BENİMDE ÖYLE Bİ DÜŞÜNCEM VAR AMA YANLARI KABARTMALI KAPAKLARIMIN
ASLINDA 1 METRE ALIP Bİ DENEMEM LAZIM YAPARSAM EKLERİM BENDE ARTIk

girintiliye de olur sanırım benim dolaplar giib ugraştırır ama gene de olur canım

ama bak istersne şöyle yap değişiklik yapmak istersen ortadaki düz yerler varya oraya yapıştır sadece yandaki o çıkıntı ve girintili yerler etrafında gene çerçeveli gibi dursun...çok hoş olur öyle de...

arkadaşlar bunların adı YAPIŞKANLI FOLYO
her renk her desen bulunuyor..
metresi 1 ytl...
muşamba,masa örtüsü satan her yerde var pazarlarda bile...
hatta birmilyoncularda bile var :)

arkada_lar bu folyo hani dolaplar1n içine yapistidiklarimizmi hani istedigimiz zaman çikarabiliyoruz ondanmi eger oysa harika bisi asla alt1nda iz biramiyo

arkada_lar bu folyo hani dolaplar1n içine yapistidiklarimizmi hani istedigimiz zaman çikarabiliyoruz ondanmi eger oysa harika bisi asla alt1nda iz biramiyo

evet canım onlardan dolapların içine yapıştırdıklarımızdan :)
hatta ben birazdan çekmecelerimin içinede yapıştıracağım :)
çok temiz oluyor rahat siliniyor :)

ben msj yazdim kaybolmus bu folyolar dolaplarin içine yapistidigimiz çikarilinca iz birakmayan yapiskanli kagitmi

lilacım çokgusel olmuş hatta harika gercekten.. ben bişisorcam ben yeni taşındıgım evd eyerler bueskii evlerde oluyoya marley ondan.. hiç güsel durmuyo bende nuşamba alıyımdiyodum ama bu yapışlkanlı folyo daha hoş sankiii.. yerede yapışırmı bucnm çok ince bişimi yoksa kalınmı acabaa... yani üstüne basa basa eskirmii falan hanii.. yoks aben nuşambamı alıyımmm

çok şık olmuş canım..o örtüleride kaldırsan süper olucak bence ama zevk senin tabi..güle güle otur...

manolyacığım evet canım burada arkadaşlarda aynı şeyi söyledi ve yerler içinde yapanlar var o kadar kullanışlıki hatta 3 yıldır kullanan arkadaşlarımız bile var yapabilirsin yerlerede neden olmasın :)

newlife :)onları o gün kaldırdım canım :)
artık örtü falan yok :)resimde sadece fark anlaşılsın beyazlar nasıl kendini gösteriytor görünsün diye koymuştum zaten mutfakta beyaz çabuk kirleniyor bende kaldırdım :)

cnm vallamı yapışkanlı folyo demiii süper valla bende böle güsel parke modellisinden alıyım yapıyım hemen valla.. çok saol. nette baktım bulamadım modell hiç.. varmı bildiign bi yer cnmm

cnm nette diyoki kuru zeminlere diyoo ee üstüne su falan dökülse bişimi olurkiiii..bide fayansın üstünede vede ahşap kapıya olurmu.. yapışırmıki bu folyo çoksordum ama merak ettim cnmmm

Son düzenleme:
ayyy cokkk güzel olmus canim benim yaa valah emegine saglik bende almnyadayim gecen esimin halasinin yanina gttik burda onun mutfak dolaplar benmkiyle ayni kirmizi ama oda basa cikamamis tamam kirmizi yapmis ama cocugu var hep el lekesi olyormus kalkmis seffa parlak yapistirma kagitlardan almis harika olmustu ayni renk almis ama parlak dio hem matini kullandim hmde parlagini ama burdakiler parlak ve ince strec film seklinde bide bir rolesi 10 metre 10 ero yani 20 ytl senin cok ucuza cikmis valah güle güle kullan....

kızlar 12 sayfalık bi konu yazıldı o kadar emek verildi..bilenler seve seve cevapladı cevaplıyor..

silinebilir bir şey temziligi dert etmeyin

ben uygulamadım ama yerlerini bununla kaplayan bir bayan vardı demekki oluoyr..

aynı sorular tkrarlanmasın lütfen her konu için geçerli bu ricamız...

ellerinize sağlık çok güzel olmuş
bizde aynı yöntemle 1 sene önce kapladık ve bambaşka bi dolap oldular =)
hava bırakılmadığı sürece de çok kullanışlı
hiç bi sorun olmadı 1 senedir

Çok güzel olmuş.Güle güle kullanın:1hug:

Ben de deneyeceğim mutfağımda.Umarım sizin kadar başarılı oluruz..a.s.

Yani hakikaten bambaşka dolap olmuş. Ellerinize, emeğinize, sabrınıza sağlık.
Ama buharlı ortam için uygun olduğunu düşünmüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek sizde.İnşallah kabarmaz.

bende kuzucuklarımın oda takımına deniyim bu tarz, her sene değşik renk kullanırız ne güzel.gamyoncuiremsu
Ama çok sabırlı olmak lazım bunu yaparken, kanımca ben "yetişin komşulaaar" diye bas bas bağırırım iş bitene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…