Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

süper bir yöntem canım bende eskişehirdeyim eğer aldığın yeri tarif edersen bende denemek istiyorum ben yeni geldim sayılır buraya ama her muşamba masaörtüsü satan yerde var diyorsan bakarım o zamn:))

İlk haline göre acayip havalı olmuş. :lepi:
İyi günlerde kullan.
Bu kaplama işi benimde aklıma düştü şimdi.
Alsam becerebilirmiyimki CADIARZU

super olmus canım ellerıne saglık bende bundan oncekı evımde yerlerı onunla kaplamıstım vede cok guzel oldu

rengi süper olmuş yaa
ellerinize sağlık
ama kolay bozulmazmı

çok güzel olmuş..bende kirada oturuyorum..böylebşey deneyebilirim ..ok güzel bi fikri..teşekkürler

Ne denilebilir ki tek kelime il muhteşem....

Hem de bu fiyata ...

Güle güle eskit inşallah...

ya süper olmuş canım ellerine emeğine sağlık.güle güle kullan nasıl bir kağıt bu hani şu sali pazarlarında satılan dolap içlerine kaplamak için olanlardanmı ama zamanla çokmazmı ki bende kiracıyım ve dolaplarımın görüntüsü pekte güzel değil ama ev sahibim yaptığım değişikliklere pek bir şey demez hoşuna bile gider.biraz daha bilgi lütfeeeeen

süper bir yöntem canım bende eskişehirdeyim eğer aldığın yeri tarif edersen bende denemek istiyorum ben yeni geldim sayılır buraya ama her muşamba masaörtüsü satan yerde var diyorsan bakarım o zamn:))

tabiki canım seve seve tarif edebilirim...
hamamyolu var eskişehirde bilirsin (yedilerde deniyor o bölgeye aynı zamanda)işte hamamyolunu takip et ileride iş bankası var köşede işte oradan dönünce çırağan perdeci var çok ünlü ve büyük bir yer işte onun hemen yanında küçük bir dükkan var kapısında banyo paspasları asılı muşamba masaörtüsü falanda var yaşlı bir amca satıyor her renk her desen var...metresi 1 ytl...
bir yer daha tarif edeyim...
yine hamamyolunda çolakkardeşler diye bir yer var işte orada ve o sokakta bir çok yerde var aslında nereye sorarsan bulunuyor birmilyoncularda bile var..
bulması çok kolay yani :)

ikizler11 evet canım işte o dediğinden dolap içlerine yapıştırdığımız yapışkan folyolardan yaptım...
çok kullanışlı :)
pazarlarda bile satılıyor artık :)

hiç korkmayın kızlar. 4-5 senedir kullanıyorum .ve bankomun üzerinde çaycım en az her gece 3-4 saat çalışır ve tüm buharlar üst dolaba gider. en ufak bir yerinden kalkma olmaz. yeterki güzel yapıştırın.zemin düzgün olsun.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…