• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

arkadaslar yatak odam boguyor benı resmen bu kagıtlarla kaplayabılırmıyım acaba soyle acık akcaagac rengı gıbı bıseye cok abartmıs olurmuyum sızce yatakodamda du oyle gırıntı cıkıntı vs yok hee ne dersınız

arkadaslar yatak odam boguyor benı resmen bu kagıtlarla kaplayabılırmıyım acaba soyle acık akcaagac rengı gıbı bıseye cok abartmıs olurmuyum sızce yatakodamda du oyle gırıntı cıkıntı vs yok hee ne dersınız

canım ben arkadaşımın odasında dolap vardı hani evin kendinden oluyor ya gömme dolap vari..çok koyuydu pembiş odayı feci boguyordu onun odasına yapmıştım tabi sen de yapabilirsin güzel olur

Kızlar bu folyoları kapılar için de uygulayabilir miyiz?????:sm_confused::sm_confused:

olur canım
dikkatli kaplayan hava kabarcıklarını alarak çogu yere olur.

bi arkadaş zemine bile yapmış bu aklıma gelmemişti bi çok da fikir üredi bakın ne güzel

gerçekten tebrik ederim...harika olmuş yaa..

ellerinize sağlık...ben ilk defa duydum bunu..her yere yapılabilirmi bu acabaCADIARZU

vallahi ağzım açık kaldı:1shok:

çok güzel olmuş ellerine sağlık iyi bir fikir ben bende kitaplığıma yapmayı düşünüyorum fikrin için sağol

tek kelimeyle harika olmuş.emeğinize sağlık:1hug:

wow :D
yeni hali cidden çok şık olmuş ,, iyi günlerde eskit inşllhh :D
DA o dantelleri sarkıtmasan daha bi modern olurdu kanımca
yani benm fikrm :)

çok hoş görüntüsü var ellerinize sağlık güle güle oturun.ne güzel masrafıda olmamış sanki yeni yapılmış gibi süper ya..........

ne yani sana 13 bin ytl ufak miktar mı binm ytl yi göremeyenler var böle para pul konusunda reklam yapmayın artamızda durumu iyi olmayanlar olabvilir lütfen böle reklamlar yapmayın sonra durumu iyi olmayan hanımlar kısknauıyoır eşilerinden isityor ve aile içinde tatsızlık oluyor böle reklam yapmayalaım bırakın sizde klasın maddi varlıklarınız böle yapğınca günah işliyorsunuz

canım sen ne dediğinin farkındamısın?
ne reklam yapması....
ben milyarlar harcayarak yeni bir mutfak yaptırmadım..
bir ytlcilerden aldığım folyoyla hem evime katkı sağladım hem mutfağımı güzelleştirdim...
ayrıca iyi okumanı tavsiye ediyorum sanırım ytl çıktı kafan karıştı -tatlicadiarzu-burada milyarlardan bahsetmiyorum orada 13.00 ytl diyorum...
(eski paraya göre 13 milyon yeni paraya göre 13 ytl)
anlayıp dinlemeden saldırmak yerine diyer arkadaşlarımızın yaptığı gibi hoş yada değil gibi bir fikir bildirmen yeterliydi..
bu bağnaz düşüncede nedir anlamadım günahamı girmişim ben bu resmi eklemekle...

istedimki ben böyle birşey yaptım cüzzi rakamlarla evimi güzelleştirdim iş ortasında herşeyi bırakıp fotoğrafladım ki arkadaşlarım aşama aşama görsün onlara bir faydam olsun diye...
emeğimin karşılığını böyle saçma sapan yorumlar yaparak hiçe sayamazsın...
seni kınıyorum:oklava:...

Back
X