Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

koyu renk herzaman daha asildir

ama mutfak küçükse şıklığını alır götürür

bnm sewglmn anneside hep böyle yapr ve harkada olur.. sıkldkça değştrir yapışknlı bunlr sanırsm duvarada yapştıro o bütün duvarı boydn boya bu kağıtlarla mutfak dolplrıda aynı gerçek kestne kalitli ağctn yaplmş gbi ama aslnda beyz onunkide sıkldkça değşm yapablrsnz yatak odanzn gar dolaplrı sağlm ama dşlrı zmnla aşınmışsa kaplayablrsnz bi tandğmz öyle yapmştı yeni sanmştık valla bnmde odamın duvarlrı cıvıl cvıl altlarına yapştrdm aynamın kenrlrna yapştrdm duvar saatmi kapladm masa lambamı ve resm çerçevelrni kapladm ve daireler kestm duvar kağıdındn duvarma yapstrdm aynamn knrlrnda süper duruo.. aynı zmnda şu ucuzcu milyoncu vs yerler varya oralarda satılıo uygn fyatlara 4metresi 2.5liraydı eskdn bnde yarn bakcm bi iki bişeler odamı değştrmk içn aranıorm :)

ayy çok güzel olmuş ,bu yapışkanlı folyo ile bende dolap içlerimi kaplamıştım tahtaların rengi tutmuyor diye..bende denemk isterdim ama mümkün değil sanırım çünkü dolaplarım böyle düz değil..oymaları var..acaba ne yapsam ben yaa ( üzüldüm şimdi

çok güzel olmuş .. güle güle kullanın..
bende istanbuldan başka bir şehre geldim evimin dolapları ve tezgah çok iyi değil burda.. açık penceresi açık birinden görmüştümoda yapmış çiçekli bişeyle dolapları kaplamış güzel gözüküyordu bende bulabilirsem deneyeceğim güzel bir fikir verdiniz..

iyi ki bu kaplamalar var yoksa biz kadınlar çok çabuk sıkılıyoruz herşeyden.. ucuz ucuz yenilik gibisi yok

bayıldım vallahi..bende ananemin dolaplarını yapmayı düşünüyorum gayte güzel olur bu yöntemle

canım çok güzel olmuş.
bende 2 yıl önce bu evime taşındığımda dolaplarımı ve tezgahımı kaplamıştım.
dolaplarım değişik bi yeşildi. seninkinin biraz açığını kapladım.
tezgahımda siyah tahtaydı. su çekip kabarmasın diye beyaz mermer görünümlü kağıtla kapladım.
15 liraya mutfağım değişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel olmuş ellerinize sağlık ya beyaz eşyaların beyazlığı ortaya çıkmış
güle güle kullanın:)

çok guzel olmus emeklerinize saglık..aynısını bende eski bir komidine yapmıştım hatta aynı renk aynı desen ama esimin yegenleri geldiginde nasıl becermişlerse parca parca çizip koparmışlar küçük sıyrık sıyrık çok üzülmüştüm

koyu renk herzaman daha asildir

ama mutfak küçükse şıklığını alır götürür

katılıyorum

mutfak ufak ve beyaz renk doğal olarak daha ferah ve temiz gösterecektir ama amaç beyaz eşyalarınızı ön plana çıkarmaksa koyu renk doğru bir seçim​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…