• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

gile güle kullanın gerçekten harikalar yaratmışsınız. güle güle kullanın

Anaaam durun durun fikrim geldi. :lepi:

Bende salondaki TV ünitemi böyle yapiyim. Sinir oluyorum rengine:delphin:, şöyle koltuk takımıma uygun bir renk buldummuydu tamamdır bu iş.

bir sorum var benim..
biz bayağı bir zaman önce birkaç küçük birşey kaplamıştık 12 yıl falan oluyor.. unutmuşum
siz mutfak dolaplarını kaplarken kapakların iç kısmını da kapladınız mı?

bir sorum var benim..
biz bayağı bir zaman önce birkaç küçük birşey kaplamıştık 12 yıl falan oluyor.. unutmuşum
siz mutfak dolaplarını kaplarken kapakların iç kısmını da kapladınız mı?

bence gerek yok boşa masraf içe muntazam bir şekilde döndürüp yapıştırmak gerek yüzüne sıfır da kesmemeli ucu kalkar belki bence dolabın içine döndürüp kesmek lazım boşa malzeme gider...
ben komidini kapladıgımda öyle yaptım şahsen.gerek yok

yok canım biz iç tarafını kaplamadık....
sadece görünen yüzünü ön tarafını kapladık cerencenin dediği gibi gerekte yok zaten sonuçta ön planı görünüyor :)

aaaa.... bi renk bu kadarmı değiştirir mutfağı yaaaa.... inanki yeni hali daha güzel olmuş.. güle güle kullan mutfağını..

canım kapakların kenarlarının resimlerini çekebilir misin?
nasıl kesmişsin köşeleri görmek istedim.
içeri doğru kıvırıp kessem kapağı açıp kapatırken çirkin görünür
tam kenarda bıraksak sürekli kullanırken ellemekten belki kenarları hafif kalkar
senide yorduk ama
çok güzel olmuş mutfağın canım
güle güle kullan inşallah a.s.

ula bak beni aşka getirdiniz kızken odamdaki komidinden sonra şimdide evimde girişe yaptırdıgım dolaba yapıcam bişeyler oluşturdum kafamda bitirdigim de resimlicem...

hadi bakalım

Hay aklınızla bin yaşayın emi:dance:
Gerçekten böyle çok güzel olmuşlar.Başka renkleride varmı acaba?

canım ben iç tarafa doğru kaplayıp bıraktım içini tamamen yapmadım yani görünen kısmını yaptım...
ama en kısa zamanda o iç yanınında resmini çekip ekliycem :)
düş olmazmı canım her renk her çeşit mevcut :)

lilacım meraba öncelikle ellerine sağlık çok güzel olmuş
inanılmaz değişmiş
ben bunu ilk defa senin topiğinde duydum
ben mutfak dolaplarımdan hiç memnun değilim hem eski hem de renkleri hiç hoşuma gitmiyor
ama benim dolaplarım çıkıntılı ben nasıl yapabilirim
birde bunların parlak olanları var mı?

arkadaşlar bu ürürnün çok fazla çeşidi var börtü böcek, çiçek, geometrik şekil,düz renk alternatifleri,simlisi, vb vb

Canım dolapların yeni hali mükemmel olmuş... ellerinize sağlık....

Ben bu yapışkanlı folyaları dolapların içine yapıştırmıştım mutfak dolaplarım beyaz benimde sinir oluyorum kolay silinsin diye içlere yapıştırdım...:delphin:
ama üşenmeden 14 sayfayıda okudum kendime kızıp duruyorum şimdi...bi sürü dolap ayakkabılık vs. renkleri eskide aşındı diye ona buna verdim yada attım...:oklava:
şimdik okurken benimde bi fikrim geldi...:utangac:
kızımın odasına uygulayabilirmiyim diye bi soru oluştu kafamda...:uhm:
oda basit 2 kapaklı gardolap bi yatak ve çalışma masası...
10 yıl önce piyasanın en iyisiydi o takımlar...
ama zaman geçtikçe tabi modeller degişti...
odayı degiştirecek durumda yok şu an...:a015:
benim kız kapaklara resimler posterler vs. yapıştırmış...kaydirigubbakcemile2
sonra oralar leke leke kaldı...kafamçokkarıştı
veeee oda çok boş duruyor renk yüzünden eşya açık sarı duvar krem rengi perde krem rengi parkeler açık renk...kafamçokkarıştı
acaba bende kaplasam nasıl durur :uhm:
fikir verirmisiniz...:uhm:

Ben bu yapışkanlı folyaları dolapların içine yapıştırmıştım mutfak dolaplarım beyaz benimde sinir oluyorum kolay silinsin diye içlere yapıştırdım...:delphin:
ama üşenmeden 14 sayfayıda okudum kendime kızıp duruyorum şimdi...bi sürü dolap ayakkabılık vs. renkleri eskide aşındı diye ona buna verdim yada attım...:oklava:
şimdik okurken benimde bi fikrim geldi...:utangac:
kızımın odasına uygulayabilirmiyim diye bi soru oluştu kafamda...:uhm:
oda basit 2 kapaklı gardolap bi yatak ve çalışma masası...
10 yıl önce piyasanın en iyisiydi o takımlar...
ama zaman geçtikçe tabi modeller degişti...
odayı degiştirecek durumda yok şu an...:a015:
benim kız kapaklara resimler posterler vs. yapıştırmış...kaydirigubbakcemile2
sonra oralar leke leke kaldı...kafamçokkarıştı
veeee oda çok boş duruyor renk yüzünden eşya açık sarı duvar krem rengi perde krem rengi parkeler açık renk...kafamçokkarıştı
acaba bende kaplasam nasıl durur :uhm:
fikir verirmisiniz...:uhm:

bence 2çeşit folyo almalısın mesela biri krem üzerine desenli biride krem (yani seçecegin desenli folyonun ana renginden düz bir tane daha) güzelce bu 2sini kombine etmeliisn.
ben bi dışarı çıktıgımda aklımda bi fikir var o şekilde girişteki dolabı yapıp sizlere resimlicem beklersen fikir edinebilirisn caım

Back
X