sadece 13.00 ytlye yeni mutfağım oldu :)
arkadaşlar şimdi size mutfağımda nasıl bir değişim yaptığımı resimlerle anlatacağım..
benim mutfak dolaplarımı mütehait bizlere danışmadan beyaz olarak yapmış...
ama benim evlendiğimiz günden beri hiç kanım ısınmamıştı çünkü ne beyaz eşyalarımı nede dantellerimi hiç göstermiyordu dolaplarım ve mutfağım amerikan tipte olduğu için aynı zamanda konuklarımında hoşuna gitmemiş değiştirsenize diyorlardı...
eee bir ton masraf yaparak yeni dolap yaptıramazdımki dolaplarım yeni ama rengi hoş değildi..
sonra eşime yapışkanlı folyodan bahsettim ve aramaya koyulduk...
ve sonunda gönlüme göre bir model bulup metresi 1 ytlden 13 metre satın aldık eve gelip yapmaya koyulduk...
bütün dolapları tek tek söküp kredi kartı yardımıyla hiç hava bırakmaksızın hepsini yapıştırıp tekrar yerine taktık....
ve ortaya harika bir görüntü çıktı..
beyaz eşyalarım bakın ben burdayım dedi :)
üstelik sadece 13.00 ytl ye yepyeni bir mutfağım oldu :)
artık mutfağımı çoook seviyorum :)
şimdi tektek resimliyorum...
ilk hali yani beyaz olan hali böyleydi...
sonra işe koyulduk bakın orada çamaşır makinam var hiç göze görünüyormu? dikkat edin ona birazdan nasılda ben buradayım diyecek...
bir tanesi bitti sayılır yerine takılmaya gidiyor...
eşim şu an yerine takıyor...
yapım aşamasını görüyorsunuz aşşağıda...
çıkarttık ölçerek kestik bir ucundan ben tuttum bir ucundan eşim ve hava kabarcığı kalmaması için kredi kartıyla iyice üzerinden geçtik... vee sonuç....
çamaşır makinama bakarmısınız nasılda ön plana çıktı :)
ve son...
arkadaşlar resimler biraz flu çıkmış kusura bakmayın iş arasında acele çektiğimden olsa gerek
benim mutfağım sizlere örnek olsun biz hanımlar minik rakamlarla harikalar yapabiliriz :)
bunların yapıştırma oldugu anlaşılmaz kırtasiye malz. satan her yerde var...daha çok çeşit yapı marketlerde de vardır.ben de odamdaki komidini kaplamıştım çiçekli falan bi desenle süper olmuştu..
silinebilir şeyler bunlar..
tavsiye ederim ben de tabi kendi evinizse...
cok güzel olus ancak bunlar buharlı ortamda kabarıp soyulmaz degıl mı .bende bebegımın gardrobu için düşünüyorum bu tür bir şey..ama mutfak hanı daha sıcak bir ortam yemek fılan pişiyor yaa..şakkıdı
Ben de 15 aylık evliyim ev kendimizin bütün dolapları yaptırdık ama ayakkabılık benimde eskiydi ve diğiştirmek için o ara masrafa gerek yoktu eşimle birlikte bizde ksapladık ve soran arkadaşlar için cevaplıyorum silinebilir asla geri kalkmadı ve herkes gerçek sanıyor dolapların içini açıp biz gösteriyoruz kaplandığını ve müthiş bir şaşırma...çok kullanışlı.
kırtasiyelerde de var ama onlar biraz pahalı satıyor eger koçtaş gibi büyük yapı marketlerine giderseniz bulabilirsiniz ya da ucuzluk yerleri var ya çin ürünleri satanlar oralarda rahatlıkla bulabilirsiniz. rulolar halinde satılıyor
çok güzel görünüyor. mutfak evrim değiştirmiş gibi bu yeni renk çok ağır ve güzel durmuş. dolapları silme konusunda da çok pratik olur fakat kullanış açısından kullanışlı mı yani kabarma falan olurmu acaba . ellerinize sağlık
canım görüntü çok iyi olmuş tebrik ederim temiz ve özenlide çalışmışsınız. Ama aklıma bişiy geldide onu paylaşmak istedim. Tepe mutfakta iki renkli kombinasyonlar görmüştüm çok hoşuma gitmişti. mesela bir kaç yeri beyaz bırakabilirdiniz değişik olurdu. böylede güzel olmuş güle güle kullan canım. umarım deformasyon olmuyordur....