Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

oncelikle çok guzel ve duzgun kaplamıssınız bundan 4 yıl once ben kucucuk alanı bile kaplayamamıstım.katlar olusmustu.wallahi çok basarılısınız yeni gibi olmuslar. ancak beyaz renk hali de guzelmiş ama tabii koyu istiyorsanız çok basarılı olmus.

aklınızda bulunsun yapıcak olanlar; arkasındaki kagıdı kaldırmayın komple..çok az kaldırın ve yapıştırdıkça çıkartın altındakini eğer hurra yapıştırmaya kalkışırsanız hepsini aynı anda o zaman aralarda baloncuklar oluşur.ama çokta kasmayın hemen peşi sıra yavaşça çekerek kaldırabiliyorsunuz özellikle alttaki zemin saf tahta değilde boyalı ya vernikli falansa...

bu işi aynı zamanda dolap içlerinize örtü sermek istemiyorsanız çünkü tencereleri alırken toparlanır hep raflarınıza da kaplıyabilirsiniz...aklınızda olsun

harika olmus dolaplarin
millete yeni yaptirdim de kiz havasini at biraz:lepi::lepi:

ccerence ben bu işlemi masama uygulamak istiyorum olurmu malzeme çok ince değil sanırım dimi?
masa ortadan açılarak büyüyor ben o şekilde açmayacağım ama masa oynadığında malzeme zarar görürmü orta kısımdan.öyle nazik bişeymi onu merak ettim
ayrıcada dolaplarını kıskandım:)))

ccerence ben bu işlemi masama uygulamak istiyorum olurmu malzeme çok ince değil sanırım dimi?
masa ortadan açılarak büyüyor ben o şekilde açmayacağım ama masa oynadığında malzeme zarar görürmü orta kısımdan.öyle nazik bişeymi onu merak ettim
ayrıcada dolaplarını kıskandım:)))

madem masan katlamalı katlayıp ondan sonra kapla tamam katlı kullanmıyorum demişsin ama olaki taşınma yer değişitirme bişeyde ayagı kapandı o zaman gerdirirsin kapladıgın şeyi bence..

bide narin bişey değil tabi bıçakla üstünde bişey kesme :p

ama nairn değil rahatça silersin de...

olaki zarar gördü ya da desenden sıkıldın 5-10liraya bi da kaplarsın :jeyyar:

malzeme muşamba kagıt karşımı gibi bi yapıya sahip benim tahminimce ele öyle geliyor yani...

kapla kapla güzel olur... kaydirigubbakcemile5

evde bi tane var benim kızlar istiyosanız çekeyim resmini rula halinde duruyor öyle hani nası oldugunu resimden anlayabilrseniz ve isterseniz...

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
ben folyoyu muşamba,masaörtüsü satan yerden aldım metresi 1 ytl...
mutfağım çok buhar olmuyor benim amerikan mutfak olduğu için geniş ve aspratörüm yemek yaparken hep açık yani bi kabarma olacağını sanmıyorum...
dolp kulplarını sormuşsunuz evet onları çıkarttık yapıştırma bittikten sonra tekrar taktık :)
kağıtların yapışkanını tümüyle çıkartmadık ben bir uçtan yapıştırıp kredi kartıyla düzlerken eşim diğer taraftan yavaşça alt kağıdını kaldırdı onun için bu kadar düzgün oldu :)

eveet aramızda kalsın herkese kağıt olduğunu söylemiycem :)
inanın yakındanda hiç belli olmuyor aynen gördüğünüz gibi :)

yıllardan beri mutfak çizerim uygularım bukadar pratik ve şık olarak ben beceremem herhalde ellerine sağlık çok güzel olmuş mutfağın.....

harika olmuş ellerine sağlık, ama ben de bazı arkadaşlar gibi kulpları merak ettim, orayı nasıl yapıştırdın, kupları mı çıkardın

ben soruyu yazarken cevabını vermişsin,teşekkürler

Son düzenleme:
çok güzel yaaa bende yapıcam
ben lojmandayım dolaplar beyaz renk ve iğğrenç ama böyle bişi yaparsam çok güzel olur.
nerden aldın canım adı ne bunun ve toplam 13 ytl mi tuttu hepsi

harika olmuş ellerine sağlık, ama ben de bazı arkadaşlar gibi kulpları merak ettim, orayı nasıl yapıştırdın, kupları mı çıkardın

kulpları çıkartıyosunuz komple deilksiz kaplıyosunuz sonra kup gelen yeri bişey delip ordaki kabı yırtmak maksat sonra gene kupları vidalıyorsunuz yerine..

ay sazanlık gibi algılamazsınız inşallah ben yardımcı olmak için yazdım ama...

konu sahibi arkadaşım kızmadın inşallah

madem masan katlamalı katlayıp ondan sonra kapla tamam katlı kullanmıyorum demişsin ama olaki taşınma yer değişitirme bişeyde ayagı kapandı o zaman gerdirirsin kapladıgın şeyi bence..

bide narin bişey değil tabi bıçakla üstünde bişey kesme :p

ama nairn değil rahatça silersin de...

olaki zarar gördü ya da desenden sıkıldın 5-10liraya bi da kaplarsın :jeyyar:

malzeme muşamba kagıt karşımı gibi bi yapıya sahip benim tahminimce ele öyle geliyor yani...

kapla kapla güzel olur... kaydirigubbakcemile5

valla ne olursa olsun denemeye değer dediğin gibi 5-10 lira boyadan daha az maliyetli olacağı kesin:dance:inşallah sizin kadar başarılı oluruz ..bitince öncesi sonrası olarak resimlerim

bencede cok cıcı durmus gercekten allah gule gule kullanmayı nasıp eder ınsallah bu arada mutfak esyaların falanda guselmıs skerımm

ben aynı ürünü boyası yıpranmış olan ısyerımın bır duvarına uyguladım sonuc süper bırde evımde mutfak taşlarını beğenmıyordum değiştirmek uzun iş diye bu folyoların üzerınde ufak renklı caydanlık fıguru olanından yaptım çok sık durdu kızarma yaptıgımda sadece folyoyu cıkarıp yenısı takıyorum tertemız ben bulmustum bulmustum

tbr süper olmuş dolaplar

Korkulur valla kızlar sizden helal olsun.Milyarları dökmeden, hem bu dönemde bütçeyi sarsmadan şahane bir mutfak çıkmış ortaya..
Ayakta alkışlıyorum,emeklerinize sağlık.a.s.

harika olmuş canım ya bayıldım. ben de denemeliyim mtlaka:1shok:

cerence yalnış anlamak ne demek canım :)
yorumların için çok teşekkürler sende bu konu hakkında bilgilisin ve bizler arkadaşlarımızın aklında kalan soruları cevaplıyoruz..
yalnış anlamak ne demek bilakis çok teşekkür ederim :)
sağlıcakla...

Back
X