Anket Mutfakta en sevmediğiniz iş nedir?

mutfakta en sevmediğiniz iş nedir?

• yemek yapmak

OY: 20 8,1%
  • bulaşık yıkamak

OY: 49 19,9%
  • ocagı ve aspiratörü temizlemek

OY: 77 31,3%
  • mutfak dolaplarını silmek

OY: 52 21,1%
  • yıkanan bulaşıkları yerine kaldırmak

OY: 91 37,0%
  • buzdolabını temizlemek

OY: 56 22,8%
  • diğer...[belirtin]

OY: 13 5,3%

• Ankete Katılan
    246
Buzdolabı ile fırını temizlemek ve konu ile alakasız ama kalabalık ortamda çay dağıtmak götür getir uyuz oluyorum :84:

ben hiç aspiratör temizlemedim yaaa,bi de o mu var??nasıl yapılıyor,ben öylece duruyo sanıyorum valla

ben hiç aspiratör temizlemedim yaaa,bi de o mu var??nasıl yapılıyor,ben öylece duruyo sanıyorum valla

evet maalesef o da var. bi temizlesen görüceksin yağ birikimlerini. bende sevmiyorum birde buzdolabı temizlemeyi sevmiyorum. bide mutfak elektroniklerini temizlemeyi sevmiyorum.

ben bir tek mutfak değil,ev işinin hiç birini sevmiyorum ya neyse :))

mutfağa gelecek olursak buzdolabı temziliğinden nefret ediyorum....
dolap temizliğindende hiç hoşlanmıyorum ayrıca...

tencere yıkamak özelliklede dibi tutmş tencereyi herşeyi makinaya atıyorm çalştığm içn hç skntı olmyo ama her tencereyi tutup makinaya atamıyosn..tembelmiym neyiimmm

yemek yapmak hariç hepsi...heleki ocak, aspiratör, buzdolabı temizlemek kabustur benim için nefret ederim.

sadece başlığı görünce bulaşık demiştim de, seçenekleri görünce kesinlikle ocak ve aspiratörü temizlemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…