Anket Mutfakta en sevmediğiniz iş nedir?

mutfakta en sevmediğiniz iş nedir?

• yemek yapmak

OY: 20 8,1%
  • bulaşık yıkamak

OY: 49 19,9%
  • ocagı ve aspiratörü temizlemek

OY: 77 31,3%
  • mutfak dolaplarını silmek

OY: 52 21,1%
  • yıkanan bulaşıkları yerine kaldırmak

OY: 91 37,0%
  • buzdolabını temizlemek

OY: 56 22,8%
  • diğer...[belirtin]

OY: 13 5,3%

• Ankete Katılan
    246

gxuxlçin06

YERİNE SEVEMEM
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.269
0
316
Ankara
hanımlar mutfakta şu işi yapmayı hiç sevmem :dilcikar:çok gıcık bir iş:dilcikar:,keşke benim yerimedelikafadulden başkası yapsa dediğiniz iş hangisi???CADIARZUCADIARZU

makinadan temizleri boşaltmak..valla sırf bu yüzden bir makina daha alasım geliyorrrr
birde yemek yapmak diyebilirimm..nedense çok keyif almıyorum..

Guzel bı konu olmuŞ emegıneze saĞlık dolapları sılmek Çok zor eglıyor ban hemn toz oluyoalr ya.. Yemk yapmk Çok zevklıgelır bana hıÇ zorlanmam bualsıkalrıda makına yıkıyo zaten.yıkanmıŞları dolaba kalrımkta da bı Çozumbuldum eŞımekahvaltı hazırlarken toaplryıyorum yada yemk yaparken.yanı Özel olark vakıt ayırmıyorum onun ıÇın zor eglmıyor ama mutfak dolaplrını sılmek ÖlÜmmm puffff

makinadan temizleri boşaltmak..valla sırf bu yüzden bir makina daha alasım geliyorrrr
birde yemek yapmak diyebilirimm..nedense çok keyif almıyorum..

ahh canım benim bir makinem bile yok[inş oluak 1-2 aya kadar]
sen 2.den bahsediyonnn ohhh iiyi valllaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:

ahh canım benim bir makinem bile yok[inş oluak 1-2 aya kadar]
sen 2.den bahsediyonnn ohhh iiyi valllaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:

benimkide hayal zaten şekerimmmmmkaydirigubbakcemile3
ama ne güzel olurdu ohh hiç boşaltma birinden al öbürüne koyy ohhsengözlerimebaksanab

Yemk yapmk çok zevklı geliyor ban a sankı bırı benı ıZlıyo gıbı sanat halıne getıırp kendımle konuşark yemk yaptıgım oluyor :)

Yemk yapmk çok zevklı geliyor ban a sankı bırı benı ıZlıyo gıbı sanat halıne getıırp kendımle konuşark yemk yaptıgım oluyor :)

bende önce besmele çekerim hep emeklerim güzel olsun diyee.en güzel alışkanlığım bu diyebilirm.besmeleyi çekerim sonrada hoptek söylerimm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt tövbe tövbeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

EE NASIL YANI ÖNCE ALLAH ALLAH,SONRA kaydirigubbakcemile3delikafaduldenYALLAH MI :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…