Anket Mutfakta en sevmediğiniz iş nedir?

mutfakta en sevmediğiniz iş nedir?

• yemek yapmak

OY: 20 8,1%
  • bulaşık yıkamak

OY: 49 19,9%
  • ocagı ve aspiratörü temizlemek

OY: 77 31,3%
  • mutfak dolaplarını silmek

OY: 52 21,1%
  • yıkanan bulaşıkları yerine kaldırmak

OY: 91 37,0%
  • buzdolabını temizlemek

OY: 56 22,8%
  • diğer...[belirtin]

OY: 13 5,3%

• Ankete Katılan
    246
EE NASIL YANI ÖNCE ALLAH ALLAH,SONRA kaydirigubbakcemile3delikafaduldenYALLAH MI :))

canım önce besmelyle başlarrım.sonra işler yolunda gidincee hoptek hoptekkk kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

ben yemek yapmayı seviyorum cokacimcoook
ilk evlendiğim zamanlar mutfakta acemi olduğum için lezzetli bişiler yaparsam kendimi şaheser yaratmış gibi hissediyordum hala da öyleyim kaydirigubbakcemile3
anneciğim sağolsun o kadar çok yardım etti ki bana hakkı ödenmez valla
yağlı bulaşıkları yıkamayı sevmiyorum, kahvaltı ve yemek sonrası eşimin salona tv başına geçmesine ve mutfağı tek başıma toparlamayı sevmiyorum, fırını temizlemeyi sevmiyorum
te te bu kaaa naniknanik

Aslında mutfak işlerinden nefret ederim ama en sevmediklerim eğer elimde yapacaksam bulaşık gerçi makinaya yerleştirmeyide hiç sevmiyorum bide ocak,aspiratör.vs.lerdeki zor yağ tabakaları nefret ediyorum:((

cevap veriyorum....
laelaelaelaelae------------------HEPPSSSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ------------------laelaelaelaelae

Şimdi sırasıyla yazayım cnm...sengözlerimebaksanab
Aspiratör ve ocak....dolaplar..bulaşıkları yerleştirmeek...yemek yapmayada mecbur olmasam yapmıycam hani...CADIARZUcokacimcoook
Bi tek bulaşık yıkamayı severim ..yerimsenibengerisi işkence gibi gelir hani...sositososito

yıkanan bulaşıkları kaldırmak olması tüm hayatımı mutfakta geçirebilirim. bir tek onları kaldırmaktan nefret ediyorum -tatlicadiarzu-

Adaşım... Cnm Benimmm Şeniz

Valla Ocak Ve Aspretör Temizliğinden Nefret Edenlerdenim kötükedihüso

ben mutfakta hiç birişi sevmiyorum usandım yapa yapa bir kumam olsa onu mutfağa soksam ben içerileri temizlesem ne iyi olurdu

şaka şaka şakahihoyyyt

Back