Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün eşyalarım beyaz renk ankastre setim hariç canım memnunum bende ama biz beyazla başladık mesela yakın zamanda yeniledik buz dolabı ve kurutmalığı gri almak isterdim ama çamaşır buşlaşık beyaz olduğu için bozmak istemedim ayrı renk olmasın diye griyide çok beğeniyorumArkadaşlar yeni mutfak eşyası alıcaz önce ki eşyam beyazdı memnundum ama şimdi gri almak istiyorum kullanan var mı yada hangisi daha kullanışlı olur yorum bekliyorum sizden![]()
Bende griyi cok beğeniyorum ama kullanışlı mı onu çözmeye çalışıyorum daha ağır duruyor gri renkBütün eşyalarım beyaz renk ankastre setim hariç canım memnunum bende ama biz beyazla başladık mesela yakın zamanda yeniledik buz dolabı ve kurutmalığı gri almak isterdim ama çamaşır buşlaşık beyaz olduğu için bozmak istemedim ayrı renk olmasın diye griyide çok beğeniyorum
Evet baştan alıyorsan bencede gri al ben renk farkı olmasın diye aldım ama k griye kavuşacam elbet birgün temizliğide zor olmasa gerek temiz kullanırsan herşeyi temiz kalır kafasındaydımBende griyi cok beğeniyorum ama kullanışlı mı onu çözmeye çalışıyorum daha ağır duruyor gri renk ☺ Sanırım gri alacam ya
Bence de vallahGri baya asil.
Bende gri alıcam sanırım yakındırBenim hepsi gri.. çok kullanışlı.. temizliği de kolay.. bir sıkıntı yaşamadım..
Şimdiden hayırlı olsun canımBende gri alıcam sanırım yakındır ☺☺
Cok teşekkür ederim canımŞimdiden hayırlı olsun canımdaha güzel daha asil duruyor gri..
![]()
Nasıl yani cnmGriyi 4 yaparak dengeyi bozdum![]()
ben görene kadar almışsınızdır ama gri renk evet çok şık duruyor bende gri kullanıyorum ama çok fazla parmak izi leke belli ediyor buzdolabını ve bulaşık makinesini sürekli silmek zorunda kalıyorum, ankastrem de gri keza ocağımı ne kadar silerseem lekeli gibi su lekeleri kalıyor onunda 2 çözümü var 1 sildikkten sonra bebe yağı yada bulaşık parlatıcısı ile simez yada cifin mutfak spreyini kullanmak sadece bunları kullanınca su lekesi kalmıyor.Bende griyi cok beğeniyorum ama kullanışlı mı onu çözmeye çalışıyorum daha ağır duruyor gri renk ☺ Sanırım gri alacam ya
Peki inox serisi mi sizin griler Demir gibi olan ..?ben görene kadar almışsınızdır ama gri renk evet çok şık duruyor bende gri kullanıyorum ama çok fazla parmak izi leke belli ediyor buzdolabını ve bulaşık makinesini sürekli silmek zorunda kalıyorum, ankastrem de gri keza ocağımı ne kadar silerseem lekeli gibi su lekeleri kalıyor onunda 2 çözümü var 1 sildikkten sonra bebe yağı yada bulaşık parlatıcısı ile simez yada cifin mutfak spreyini kullanmak sadece bunları kullanınca su lekesi kalmıyor.
evet inox serisiPeki inox serisi mi sizin griler Demir gibi olan ..?
bende inox kullanıyorum ama özellikle buzdolabım çok el lekesi oluyor markası arçelik bende mi sıkıntı var acabaGri diyorum inox olanından alın el lekesi filan çok olmuyor onda.