Siyah granit kullanıyorum Afrika graniti diye geçiyor star galaxy çok memnunum yaptırmadan önce çok araştırdım model star galaxy diye geçiyor piyasada bir çok siyah granit vardı star galaxy modelinde bile farlı kalitede taşlar oluyormuş. Taşı gördüm beğendim parlaklığını onayladım ondan sonra yaptılar. İçi pırıl pırıl böyle hafif gold tarzı parlaklıklar var. Gerçek star galaxy çok parlak oluyormuş yapan usta yanyana geldiğinde anlarsınız taşın kalitesini dedi oradan anlayabilirsiniz siyah bir granit düşünürseniz tavsiye ederim. Bir de tezgahınızın ölçüsünü ustaya bırakmayın siz karar verin özellikle enine boyu zaten değişmez ama onlara bırakırsanız standart bir genişlikte yapıyorlar ama ben kendi dolaplarıma göre dolapların üzerinden 3-4 parmak çıkacak şekilde yaptırdım oldukça geniş oldu börek falan açarken çok rahat oluyor en az 72 cm yaptırın derin standart 68 cm sanırım usta o minvalde bir şey söylemişti. Arasına da 3 boyutlu cam yaptırdım gayet güzel oldu. Su sızmasın diye kenarlıkta yaptırmadım böyle düz oldu daha modern durdu. Dolaplar L şeklinde dönüyor taşın nereden kesileceğini de ben belirledim. Ustaya söyledim uzun parçayı kestirmeyin tavsiyem bir uçtan bir uca tek parça olsun L dönen tarafı kısa yerden ayarlasın. Onlara bırakırsanız ellerindeki granit tabakasına göre kesme yapıyorlar. Birde evye çok önemli evyeyi gittim kendim tekadan seçtim internetten aldım. Çok büyük evyeleri sevmiyorum 38 cm bir evye sipariş verdim harika oldu çok içime sindi. Evyenin taş üzerindeki konumunu da ustaya ben söyledim önden arkadan şu kadar cm sağdan ve soldan şu kadar cm kalsın diye ben ayrı ayrı ustaya not aldırdım. Onlara bırakırsanız kafalarına göre yapıyorlar. Ben çok titizlendim. Bir kere yaptırdık olmadı taş geri gitti yanlış evye getirmişler kesimi yanlış yapmışlar öyle olunca 2. Defa her şeyi didik didik inceledim
ama şu an çok memnunum.. epey anlattım umarım işinize yarar benim tecrübelerim..