hımmm bir düşüneyim bana öncelikle meksika usulu kumpir , çikolata parçacıklı frambuazlı pasta ,yanına fruko ,yanına künefe ,yanına dur bi iflas ettirecek kadar ısmarladım daha düşünmem lazım :roflol::roflol::roflol:
çok seviyorsan bir koşu al gel de beraber yiyelim :roflol::roflol:
yemeğe çıkıyorum ben yarım saate burdayım sengözlerimebaksanab
ben kendim değilim demedim ki tmm 2,sensinnnnn
leeennn istediign pastaolsnnnn sen buraya tatile gel masana yanardönerli meyve tabagı bile göndertirinkaydirigubbakcemile3
leeennn istediign pastaolsnnnn sen buraya tatile gel masana yanardönerli meyve tabagı bile göndertirinkaydirigubbakcemile3
1.kim?
benmişim canım sanki kndi az huyludaa beni ilk sırada yapıyoooo
canım benim sevincini bende paylaşıyorumŞeniz
heee ne sandın ,yemesem çatlarım sırnaşık şey yok uleyyynnn migren var bende az ama sık yemem gerek yoksa migrenim tutuyor o yüzden yerimsenibenne kadar bo....boğazlısınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olur getiririm bekle sen :mymeka:hava çok soğuk yağmur yağıyo çıkamam şimdi sen hazır yemeğe çıkmışken getir gelirkennnnn
al işte bir numaralı hayranım :roflol::roflol:bak gelirim heee ,yüzsüzümdür ben biraz :roflol:leeennn istediign pastaolsnnnn sen buraya tatile gel masana yanardönerli meyve tabagı bile göndertirinkaydirigubbakcemile3
kime kızzzzzzz
teşekkür ederimm tatlımmmm benmm bu topiği bu yüzdn çok seviyorum işte bazılarımız gıcık flan olsadasırnaşık şey hiçbirimzn içinde kötülük yok yüzüne gülüp arkasndan küfreden yok burda hiçç canlarımm benmmmm:1hug:a.s.
hadi ordan migreni bahane etme bo....boğazlı kaydirigubbakcemile3 :roflol: sırnaşık şey
heee ne yapayım seviyorum yemeyi ama abur cubur u seviyorum çok zaten benim gibi abur cubur yiyip de kilo almayan bi ben varım sanırım :roflol::roflol:
ben de varım deme kırmayayım ayaklarını kaydirigubbakcemile
heee ne yapayım seviyorum yemeyi ama abur cubur u seviyorum çok zaten benim gibi abur cubur yiyip de kilo almayan bi ben varım sanırım :roflol::roflol:
ben de varım deme kırmayayım ayaklarını kaydirigubbakcemile
valla bu sabah bende ark söledim o kadar abur cubur tatlı çikolata yerim çayı 5-6 şekerli içerim ama zerre kilo yok
kilo demeyin banaaaaohaoldumsmile