mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ne kadar bo....boğazlısınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

leeennn istediign pastaolsnnnn sen buraya tatile gel masana yanardönerli meyve tabagı bile göndertirinkaydirigubbakcemile3

canım benim sevincini bende paylaşıyorumŞeniz

teşekkür ederimm tatlımmmm benmm bu topiği bu yüzdn çok seviyorum işte bazılarımız gıcık flan olsadasırnaşık şey hiçbirimzn içinde kötülük yok yüzüne gülüp arkasndan küfreden yok burda hiçç canlarımm benmmmm:1hug:a.s.

eveeeeettt toptan cevaplara geçeyim

ne kadar bo....boğazlısınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heee ne sandın ,yemesem çatlarım sırnaşık şey yok uleyyynnn migren var bende az ama sık yemem gerek yoksa migrenim tutuyor o yüzden yerimseniben

hava çok soğuk yağmur yağıyo çıkamam şimdi sen hazır yemeğe çıkmışken getir gelirkennnnn
olur getiririm bekle sen :mymeka:

leeennn istediign pastaolsnnnn sen buraya tatile gel masana yanardönerli meyve tabagı bile göndertirinkaydirigubbakcemile3
al işte bir numaralı hayranım :roflol::roflol:bak gelirim heee ,yüzsüzümdür ben biraz :roflol:

evet benden bahsediyor arkadaş :icecream:

hadi ordan migreni bahane etme bo....boğazlı kaydirigubbakcemile3 :roflol: sırnaşık şey

hadi ordan migreni bahane etme bo....boğazlı kaydirigubbakcemile3 :roflol: sırnaşık şey

heee ne yapayım seviyorum yemeyi ama abur cubur u seviyorum çok zaten benim gibi abur cubur yiyip de kilo almayan bi ben varım sanırım :roflol::roflol:

ben de varım deme kırmayayım ayaklarını kaydirigubbakcemile

heee ne yapayım seviyorum yemeyi ama abur cubur u seviyorum çok zaten benim gibi abur cubur yiyip de kilo almayan bi ben varım sanırım :roflol::roflol:

ben de varım deme kırmayayım ayaklarını kaydirigubbakcemile

valla bu sabah bende ark söledim o kadar abur cubur tatlı çikolata yerim çayı 5-6 şekerli içerim ama zerre kilo yok

çok kilo aldım bu aralar vermm lazm acilenneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…