beni ne doktorlar mhendisler istedi biliyonmu sennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dikkat et de ben senin işinin bitirmiyim bu konuda çok iyiyimdir canımmm
emin misin :dance:sen benim ne işler bitirdiğimi bilemessin canım
bilmiş bilmiş bi konuşuyo ki şu gıcıkda herşeyi yapacağını sanıyo sen laf yetiştiyosan millete bizde sana yetiştire biliyoruz anla artık gıcıkcığımm bizden üstün değilsinn
komplekse girmiş bu da iimi :roflol::roflol:
ben asla kendimi üstün görmem kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kızzzlarrr nolıyıııııı boshayallersmile
sen söyle ben kendimi üstün görüyor muyum
ciddimisnz yavru lar siz ya robot kendini üstün gören mesajlar yazıyo olabilir ama onların hepsinin şaka oldugunu sonundaki smilies lerden anlaşılıyo yani ben kendi adıma söyliyim hem yapmayın kızlar hepimiz birbirimizi ne kadar iyi tanıyoruzki birbrzmden üstün görelim kendimizii
görüyosunsırnaşık şeysırnaşık şeynaniknanik
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:ciddimisnz yavru lar siz ya robot kendini üstün gören mesajlar yazıyo olabilir ama onların hepsinin şaka oldugunu sonundaki smilies lerden anlaşılıyo yani ben kendi adıma söyliyim hem yapmayın kızlar hepimiz birbirimizi ne kadar iyi tanıyoruzki birbrzmden üstün görelim kendimizii
ne zoruna mı gitti soruyon millete
kızlar ben geldm az önce salonda tv izliyodum aşağı kattan sesler gelmeye başladı tv nin sesini kıstım duydumkii kızın annesi bbası kızı dövüyo daha yeni taşndılar 16 17 yaşlarında bi kız sevgilisyle yakalmışlar çok kötü dövdüler kzı napıcagımı şaşırdım babsı bi daha okul mokul yok dedi kız yalvarıyo beni okula gönder diye babası unut artık flan diye bapırdı çok kötüydüeyvahedigeldismile