mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

beni ne doktorlar mhendisler istedi biliyonmu sennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum nooolur bi anlatıver yawwwkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
dikkat et de ben senin işinin bitirmiyim bu konuda çok iyiyimdir canımmm

ben senin hangi konularda ne işler bitirdiğini ii bilirim sen merak etme sırnaşık şey:roflol:

bilmiş bilmiş bi konuşuyo ki şu gıcıkda herşeyi yapacağını sanıyo sen laf yetiştiyosan millete bizde sana yetiştire biliyoruz anla artık gıcıkcığımm bizden üstün değilsinn

bilmiş bilmiş bi konuşuyo ki şu gıcıkda herşeyi yapacağını sanıyo sen laf yetiştiyosan millete bizde sana yetiştire biliyoruz anla artık gıcıkcığımm bizden üstün değilsinn

komplekse girmiş bu da iimi :roflol::roflol:

ben asla kendimi üstün görmem kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

görüyosunsırnaşık şeysırnaşık şeynaniknanik

ciddimisnz yavru lar siz ya robot kendini üstün gören mesajlar yazıyo olabilir ama onların hepsinin şaka oldugunu sonundaki smilies lerden anlaşılıyo yani ben kendi adıma söyliyim hem yapmayın kızlar hepimiz birbirimizi ne kadar iyi tanıyoruzki birbrzmden üstün görelim kendimizii

yok canım ya konuşuyo öyle takılıyorum gıcığa hep bizim üstümüze üstümüze gelip duruyo ya şimdide ben gidiyim dedim biraz ama o fazla alındı galibaa

gıcıkcığım robatcuğum çokmu alındın yavru kuşum benim alınma alıınma gel sarılak olumunekankayizsmile

görüyosunsırnaşık şeysırnaşık şeynaniknanik

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

bi anlasa ii olacak ama malesef hiç umudum yok :roflol:

ne zoruna mı gitti soruyon millete

zoruma gidecek olsa kendimi aşaığı atarım daha ii:roflol::roflol:

kızlar ben geldm az önce salonda tv izliyodum aşağı kattan sesler gelmeye başladı tv nin sesini kıstım duydumkii kızın annesi bbası kızı dövüyo daha yeni taşndılar 16 17 yaşlarında bi kız sevgilisyle yakalmışlar çok kötü dövdüler kzı napıcagımı şaşırdım babsı bi daha okul mokul yok dedi kız yalvarıyo beni okula gönder diye babası unut artık flan diye bapırdı çok kötüydüeyvahedigeldismile

bir şey olmaz merak etme sinirleri geçer

ya kızlar esma ne oldu acaba ne yaptı kızcağız gelmiyoda ne zamandır sizde hiç merak etmiyosunuz hiç konusunu açmadınız ne hayırsızsınız yaa ben işde böyle şeyleri unutamama biriniz gelmeseniz merak ederim ne oldu acaba diye ama sizz hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…