- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
nerde sinirli nerde asabi var bu topikde bütün huylular burda :roflol:
huylular topiği içalım biz
en ön sıraya da seni koyarız artık :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde sinirli nerde asabi var bu topikde bütün huylular burda :roflol:
huylular topiği içalım biz
en ön sıraya da seni koyarız artık :roflol:
ben kendim değilim demedim ki tmm 2,sensinnnnn
yaaa varyaaa şu andaa bütütn sinirim mutluluğa dönüştüüü uleeyynnn mutluluktan havalarda uçuyorummmmm kesin kalcam dediğim iki dersimide vermişimmmm allahm şükürler olsn sana yaaaa:Saruboceq:
yaaa varyaaa şu andaa bütütn sinirim mutluluğa dönüştüüü uleeyynnn mutluluktan havalarda uçuyorummmmm kesin kalcam dediğim iki dersimide vermişimmmm allahm şükürler olsn sana yaaaa:Saruboceq:
beni sıralamaya koymuyorum ki ben ayrı tek başına eşsiz bir varlığım naniknaniknaniknanik:roflol:
gözünaydın canım inş.diplomanıda alırsın bi sevinç de öyl eyaşarsın
bilirim vize final dertlerini diplomanı alıncada he şu mu diyo insan aldım 4 senelik diploma şimdi nerde onu bile bilmiyorum
biz olmasak senin eşsiz varlığın neye yarayacak acabaaa kaydirigubbakcemile
ben olmasam sizi buraya kim çekecek acaba kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bilsen şaşardım zaten :roflol::roflol:
ya varya üzermden bi ton yük kalktı resmen ve geçtiğim dersler sorunlu oldugum hocanın dersleri oohhhh beeee
ya varya üzermden bi ton yük kalktı resmen ve geçtiğim dersler sorunlu oldugum hocanın dersleri oohhhh beeee
ne istersenizz canım 2 yıllık tı muhasebe
ne istersenizz canım 2 yıllık tı muhasebe
en sevdiğim pasta frambuazlıı çok seviyorum yaa
uffff canım çektiiii