mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yaaa varyaaa şu andaa bütütn sinirim mutluluğa dönüştüüü uleeyynnn mutluluktan havalarda uçuyorummmmm kesin kalcam dediğim iki dersimide vermişimmmm allahm şükürler olsn sana yaaaa:Saruboceq:

yaaa varyaaa şu andaa bütütn sinirim mutluluğa dönüştüüü uleeyynnn mutluluktan havalarda uçuyorummmmm kesin kalcam dediğim iki dersimide vermişimmmm allahm şükürler olsn sana yaaaa:Saruboceq:

ii aferin sana :mymeka::mymeka:

gözünaydın canım inş.diplomanıda alırsın bi sevinç de öyl eyaşarsın
bilirim vize final dertlerini diplomanı alıncada he şu mu diyo insan aldım 4 senelik diploma şimdi nerde onu bile bilmiyorum

gözünaydın canım inş.diplomanıda alırsın bi sevinç de öyl eyaşarsın
bilirim vize final dertlerini diplomanı alıncada he şu mu diyo insan aldım 4 senelik diploma şimdi nerde onu bile bilmiyorum

bilsen şaşardım zaten :roflol::roflol:

ben olmasam sizi buraya kim çekecek acaba kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

biz olmasak sen burda kimle konuşucan acabaa :mymeka:
sen mi çektin ben dedim yeni yer açalım sende açtın geldik toplandk konuşuyoruz işde
ne kızım ne senin derdin ne yaa bu çok bilmiş halinle ne olur senin halin

ya varya üzermden bi ton yük kalktı resmen ve geçtiğim dersler sorunlu oldugum hocanın dersleri oohhhh beeee

yokk kızzz daha 2 .dönem vaarrr ama ikinci dönmdeki dersler kolay onda bi problem çıkmaz geçen sene salaklığımdan kaldım

ne istersenizz canım 2 yıllık tı muhasebe

hımmm bir düşüneyim bana öncelikle meksika usulu kumpir , çikolata parçacıklı frambuazlı pasta ,yanına fruko ,yanına künefe ,yanına dur bi iflas ettirecek kadar ısmarladım daha düşünmem lazım :roflol::roflol::roflol:

en sevdiğim pasta frambuazlıı çok seviyorum yaa
uffff canım çektiiii

en sevdiğim pasta frambuazlıı çok seviyorum yaa
uffff canım çektiiii

çok seviyorsan bir koşu al gel de beraber yiyelim :roflol::roflol:

yemeğe çıkıyorum ben yarım saate burdayım sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…