mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bende senden canımlı cicimli beklemiyom delü ama bana özel günaydın isterim ben anlamam

bende senden canımlı cicimli beklemiyom delü ama bana özel günaydın isterim ben anlamam

sabah sabha bitti başıma iimi sırnaşık şeysırnaşık şey

demesem peşimi bırakmayacak desem olmayacak ikisinin arası bir şey söyleyeyim bari sırnaşık şey

günaydın zuzum :roflol::roflol:

günaydın umu önceki sayfayı okudunmu herkes istediği kişiye istediği soruyu soracak soru sorulan kişi de soruya cevap verecek oyun buldum topic için

günaydın umu önceki sayfayı okudunmu herkes istediği kişiye istediği soruyu soracak soru sorulan kişi de soruya cevap verecek oyun buldum topic için
şuan az kişiyiz bunu başka zaman yapsak kalabalık olduğumuz da senin sorun varsa sor bi zuzu var bide ben varım buyrunnnnnnnnn

şuan az kişiyiz bunu başka zaman yapsak kalabalık olduğumuz da senin sorun varsa sor bi zuzu var bide ben varım buyrunnnnnnnnn

olsun ne var bizi adamdan saymıyor musun uleyyynnn:mymeka::mymeka::mymeka:

hayır sayıyorum da tmm hadi sen başla o zamn az kişiyiz ya onun için demiştim illede soracam diyosan buyur şekerimmm buyrunnnnnnnnn

ille demiyorum topicte ses yok canlandırayım dedim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

gıcık soruyorum sana bi soru
eşinin en sinir olduğun huyu nee

hemen alttan çıkaryo zaten bişey olmaz :roflol:

söyleyene bak , o alttan sen de üstten ne farkeder :mymeka::mymeka:

eşimin en sinir olduğum huyu sinirlendiği anda sakin konuşamaması etrafı gözü görmez yaklaşmayıp kendi haline bırakacaksın kaydirigubbakcemile3

benden de sana bir soru kendinde en sevmediğin huyun

he tmm gördüm en sevdiğim elimin değdiği bir işi bitirmem

al işte sende bir sorun var ama ne :mymeka::mymeka:

en sevmediğini soruyorum ,sevdiğini söylüyorsunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

al işte sende bir sorun var ama ne :mymeka::mymeka:

en sevmediğini soruyorum ,sevdiğini söylüyorsunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

pardon ya hem iş yapıp bi yandan telefon çalıyo bi tarafdanda okursan böyle olur
tmm onuda söylüyüm karşımdaki insana hemen inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…