mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

robotum babam aşçıbaşı olur o yüzden ikaydirigubbakcemile3ki tatlı bilmiyom yani

oldu mu şimdi acaba

Eklentiler

• $Görüntü0161.jpg
    $Görüntü0161.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 19
oldu cnm gördm bn ne güzl olmş öle pembiş pembişkaydirigubbakcemile2

baktınız mı len o kadar işimin arasında yaptım size resmiii ona göre

he doğarken doktora mersi demişm ben :)))
ee sen bakmadın mı resme bişey demedin

baktım da ne dememi bekliyorsun beğenmemi filan mı :roflol::roflol:

hiç ben birşeye güzel dedimmi şu zamana kadar hee:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

dedin dedin evet bana dednkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

günaydın herkese bugün topiği şenlendirmek için bir oyun düzenliyorumsırnaşık şey

herkes istediği şahsa istediği soruyu soracak soru sorulan da soruya cevap vermek zorunda hadi bakalım başlayın yerimseniben

ay bu ne biçim günaydın yaaa beğenmedim bugün kızım bugün uyuzmusun nesin yaaaa

ay bu ne biçim günaydın yaaa beğenmedim bugün kızım bugün uyuzmusun nesin yaaaa

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ne varmış günaydınım da tepene çıkıp günaydın diye öpücük yağmuruna mı tutsaydım gayet kibar ve nazikçe günaydın dedim işte kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nasıl bir günaydın istiyorsun ,mini giydiysen daha farklı bir günaydın diyebilirmsırnaşık şey:roflol::roflol:

:dilcikar:biliyosun şu an benden başka kimse yok günaydın herkese diceğine günaydın zuzum napıyon falan yazabilirdin:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

:dilcikar:biliyosun şu an benden başka kimse yok günaydın herkese diceğine günaydın zuzum napıyon falan yazabilirdin:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

beni tanıdıysan öyle cümleler kurmayacağımı bilirsin ben o tip canım cicimlli kelimeleri az ve öz kullanırım ki değeri fazla olsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

günaydın zuzucuk naniknanik

X