mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bende yaparımda verdiğin tarifler resimli mi bi link atsanda baksak

remli değil cnm ya ezbrmde olanları yazmıştım domates çorbası yalancı tavuk göğsü bide ne vardı ya du bakayımCADIARZUCADIARZU

yalancı tavuk göğsü un şeker süt yarım yağ ve vanilyadan yapıyorum ayrı yeten altına kakaolu bisküvi arasına muz koyup rulo yapıyorum sendemi öle yapıyon

yok canım benimki biraz daha değişik dur bende yazayım tarif bölümüne yazınca haber veririm ok

oke tatlım bugün mini kurabiye tarifi yazım tavsiye ederm çok lezzetli

yalancı tavuk göğsü un şeker süt yarım yağ ve vanilyadan yapıyorum ayrı yeten altına kakaolu bisküvi arasına muz koyup rulo yapıyorum sendemi öle yapıyon

bunun tarifini tam verirmisin canım bende yapmak istiyorum bunu ben bisküvi yerine hindistan cevizine sarmıştım
bakalım malz.aynımı bide bisküvileri robottan geçircez muhallebiyi sıcakmı dökücez üzerine

Tarıfını alcam canım ama Şuan Çok yoĞunum o yÜzden yazdıramadım da

Tarifini alcam canım ama şuan çok yoğunum o yüzden yazdıramadım da

yazdırdım canım kurabiye tarifini en kısa zamanda yapıcam olmazsa gösteririm sana gününü tamam mı olursada öpücüklerimiii

yazdırdım canım kurabiye tarifini en kısa zamanda yapıcam olmazsa gösteririm sana gününü tamam mı olursada öpücüklerimiii

cıvıklığa bak cıvıklığa hemen gevşedi öpücükmüş bilmemneymiş kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…