Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım elbet yatışır siniri kendini bu durumda ifade edebilmen anlatabilmen çok önemli olmadı sen çık karşısına bekle işyerinin önnde
yok canım o konuyu kapattı birkez olsun açmadı yüzüme vurmadı
ya kızlar bok yedim ya cuma günü onun face girdim bir mesaj gelmiş dedim sana mesaj gelmiş çok karşıdır böle şeyler sen benim mesajı nasıl görüyon dedi dedim duvaına yazı yazmıştım oradan falan bende seninkine bakıcam dedi eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü facee girdim gelen kutusunda birşey yok ama gönderilenlere bakmadım galiba oradan bir yazı buldu benim yazdığım bir yazı yoksa öle kimseye inanmaz sorardı
canım dediği laflar çok ağrıma gidiyor yargısız infaz yapıyor sormadı bi eya ne duydu ne gördü onu bile bilmiyorum yüzünü görmek istemiyorum dyor nasıl çıkim karşısına
canım dediği laflar çok ağrıma gidiyor yargısız infaz yapıyor sormadı bi eya ne duydu ne gördü onu bile bilmiyorum yüzünü görmek istemiyorum dyor nasıl çıkim karşısına
ben ayrılmıştım canım aile problemleirmiz var ya biz neler atlattık ne mücadele verdik kitap ourbirbirimize kenetlenmiştik böle boktan sebepten olana bak annem ie babamda kızgın annem barışsanda ben eskisi gibi olamam bu ne kötü zihniyet aklına neler getiriyorki böle davranıyor seni tanımıyormu diyor onlarda soğuyor artık yani kızlar gelsede geç kalacak bu ilişki bitti
evtt çok zor bir durum bilmiyorum valla aileler duymasaydı keşke onlar duyunca işi boyutu değişiyor sen atlatıyosun bazı şeyleri içine atıyosunda onlar bi türlü atamıyolar
tatlım sen aramayınca eminim o istediği buymuş zaten diye düşünecektir erkek zihniyeti hep bölealsanaalsanasmile
tatlım sen aramayınca eminim o istediği buymuş zaten diye düşünecektir erkek zihniyeti hep bölealsanaalsanasmile
öyle kesin bakma canım bakalım oluruna bırak üzerine fazla düşme sakin cvp lar ver öyle herşeyide ailerle paylaşmayın
ben nişanlımla kavga ederim tartışırım ama aileme hiçbir şekilde yansıtmam ona surat asarım ama 3,bi kişi varsa gülümserim 3,kişinin bilmemesi gerek 2 kişi arasındaki olayıı sizde böyle olun ne diyim artıkk
ben nişanlımla kavga ederim tartışırım ama aileme hiçbir şekilde yansıtmam ona surat asarım ama 3,bi kişi varsa gülümserim 3,kişinin bilmemesi gerek 2 kişi arasındaki olayıı sizde böyle olun ne diyim artıkk
yuok yok canım o arar merak etme üzerlerine fazla düşmemek lazım
bizde dün tartıştık her akşam yatmadan önce arardım yatıyorum diye aramadım kapadım teli yattı gece aramış sabahda arardım günaydın demek için aramadım sonra kendi aradı geçe aramadın dedi evtt dedim sabah gece aradığımı gördün yine aramadın dedi evtt dedim bak aramayınca nasıl arayıp soruyoookötükedihüso