mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ne aldın bakayım avm den kimseler yok bugün topicte nedense alanyaya tatile gelecektik sonra vazgeçtik bu sene yazın gelecektik oralarda hem fiyat hem hizmet açısından önereceğin bir otel var mı

canım önerebilicğm büsürü otel var fiyat aradığınız özelliğe göre değişir amazemuszemus

vayyy vaayyy bakşlara bak
adamı yersn sen bakşlarnla:):)

benim tosunu yesem de bitmiyorki maşallah izmandut gibi kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyŞeniz

bakışlarım da olmasa ne yapacağım bilmem idare ediyoruz işte sırnaşık şey

esma hoşgeldin sen ne aldın bu arada avm den efuli

fiyat aralığı günlük 75 lirayı geçmesin diyoruz

kızlar iş yerindeyim ağlamam gerek ama kendimi zor tutuyorum bana yardım edin senağlama

var ya bu çarlıda herkesin çok sakin olması gerek hep çarşıya çıkıldığında kötü olaylar oluyo allaha şükür bende bişey olmadıda bunlar da gelinlik felan bakıcakalrdı ne oldu acaba ya esma sakin bi şekilde anlatırmısın

ya cuma burdan çıktım buluşacaktık ya aradım aradım açmıyor 2 saat ldu merak ettim sonra aradı aşkım nerdesin iyimisin dememle senden nefret ediyorum senin yüzünü bile görmek istemiyorum dedi ben şok oldum.
kızlar ben sözlendikten bir sene sonra yüzük atmıştım ve biz 1 ay ayrı kaldık bu dönmede eski sevgilim aradı beni bir kere görüştük ve yukarıda allah dedimki ona peşimi bırak ben onu seviyorum dedim neyse nişanlım msnde konuştuğumuzu öğrenip karşıma çıkmıştı aağladım onu unutmaya çalıştığımı falan söledim biz barıştık ama bana sordu yüzyüze görüştünmü die yok dedim biz nişanlandık bir daha bu konu açılmadı aradan iki yıl geçti ve cuma günü yüzyüze görüştüğümü öğrenmiş

ve benim yeni görüştüğümü düşünüyor bana nanmıyor karşıma çıkmıyor konuşmak istemiyor çok sinirliyim beynen ruhen bedenen iyi değilim bana bunu nasıl yaptın diyor bukadarmı adisin dyor kızlar onu aldattığımı düşünüyor ve bu benin çok zoruma gidiyor 4 senede beni hiç tanımamş ne yapim ben şimdi söleyin

ya cuma burdan çıktım buluşacaktık ya aradım aradım açmıyor 2 saat ldu merak ettim sonra aradı aşkım nerdesin iyimisin dememle senden nefret ediyorum senin yüzünü bile görmek istemiyorum dedi ben şok oldum.
kızlar ben sözlendikten bir sene sonra yüzük atmıştım ve biz 1 ay ayrı kaldık bu dönmede eski sevgilim aradı beni bir kere görüştük ve yukarıda allah dedimki ona peşimi bırak ben onu seviyorum dedim neyse nişanlım msnde konuştuğumuzu öğrenip karşıma çıkmıştı aağladım onu unutmaya çalıştığımı falan söledim biz barıştık ama bana sordu yüzyüze görüştünmü die yok dedim biz nişanlandık bir daha bu konu açılmadı aradan iki yıl geçti ve cuma günü yüzyüze görüştüğümü öğrenmiş

senin msn den görüştüğünü nerden biliyo ki nerden öğren miş
sen esk isevglinlemi görüşmeye gittiğinde nişanlın karşına çıktı orayı anlayamadım

hımm zor bir durum keşke hiçbir şekilde görüşmeseydin kimseyle çünkü şimdi bunu erkeklere anlatman çok zor ii niyetli de olsan onlar kötü algılama yetenekleri fazla olduğu için kötü algılıyorlar ,geçmiş olsun sakin ol dur bakalım belki arar seni şimdi sinirlidir siniri geçince seni özleyince arar belki

X