mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

esma sen yükünü hafiflettin gelinliğide yarın verirsen eşyanı meşyanıda aldın
ben bi gelinliği verdim mobilya beyenemiyom yaa
daha kına kıyafeti var offfffffff offffffffff

kız senin düğün ne zamandı daha mobilya beğenmedinmi elini çabuk tutu valla aceleye gelmesin
sen ne diyorsun ben aralıkta makyaj ürünlerini almaya başladım avondan hangisi indirimdeyse topluyoruz aralık ocak şubat ben sipariş veriyorum nişanlım ödüyor kaydirigubbakcemile3
onlarda aradan çıkıyor
bende yatak odasına karar veremedim o yüzden sona bıraktık mayısta alacağız evin durumuna göre küçük büyük sorunu olmasın dedik beyaz eşya alıoz şimdi buzdolabı tv varda diğerlerini alıcaz bitiyor valla az kaldı kaydirigubbakcemile2

kız senin düğün ne zamandı daha mobilya beğenmedinmi elini çabuk tutu valla aceleye gelmesin
sen ne diyorsun ben aralıkta makyaj ürünlerini almaya başladım avondan hangisi indirimdeyse topluyoruz aralık ocak şubat ben sipariş veriyorum nişanlım ödüyor kaydirigubbakcemile3
onlarda aradan çıkıyor
bende yatak odasına karar veremedim o yüzden sona bıraktık mayısta alacağız evin durumuna göre küçük büyük sorunu olmasın dedik beyaz eşya alıoz şimdi buzdolabı tv varda diğerlerini alıcaz bitiyor valla az kaldı kaydirigubbakcemile2

nişanlın neci senin bakayım

ben öyle herkesin yaptığı klasik şeyleri yapmaktan hoşlanmam bi kere illaki yaptıklarım farklı olmalı kekle poğaçayla daha hiçbir misafirimi ağırlamadım alsanaalsanasmile

afferin sana ağırlama tabi başka şeyler yap kek poğaça tembell işi p.tesi söylersin yaptıklarını tarifiyle birlikde bende öyle şeyler denemekden çok hoşlanıyorum çokda yaparım tariflerimden
kek poğaça tembel işi benim gıcığım tembel miymiş müdere hanımmmmmmmmmm

çokmu seksi şeyler yazdı kız buraya yazamıyorsun lülülülülülü

hayır çok felsefi ve edebi şeyler ayrıca ona yazılan birşeyi başkasıyla paylaşmayı sevmem

bu arada ii bari senin kimyanı değiştirsin de gör sen ozaman hiç değilse işe yarasın yawww:roflol::roflol:

afferin sana ağırlama tabi başka şeyler yap kek poğaça tembell işi p.tesi söylersin yaptıklarını tarifiyle birlikde bende öyle şeyler denemekden çok hoşlanıyorum çokda yaparım tariflerimden
kek poğaça tembel işi benim gıcığım tembel miymiş müdere hanımmmmmmmmmm

ben meze tarzı şeyleri çok seviyorum tatlı olarak da farklı tatlılar denemyi seviyorum börek konusunda börekler zaten hep birbirine benziyor malesef

kurban olurummmm onu yaradana çok seviyorum yaaaaaaaaaaa bak şimdi içim içime sığmıyor bir heycan bir heycan bugn buluşacaz yavrularrrrrrrrrrr boshayallersmile

benim nisan 17 canım düğün biz beyaz eşyayı aldık yani babam onlar mobilyaları alcak
makyaj malzemeleride çarşıya çıkıcaz kayınvalidem felan kına kıyafeti felan alıncak bizim adetler öyle o zaman alıncak

ben meze tarzı şeyleri çok seviyorum tatlı olarak da farklı tatlılar denemyi seviyorum börek konusunda börekler zaten hep birbirine benziyor malesef

bak sana meze tarifi adı atom
hurmayı al içini çıkar tabağa koy üzerine fındık ve hindistan cevizi al sana meze
atomm güç kuvvet verir kaydirigubbakcemile3

kurban olurummmm onu yaradana çok seviyorum yaaaaaaaaaaa bak şimdi içim içime sığmıyor bir heycan bir heycan bugn buluşacaz yavrularrrrrrrrrrr boshayallersmile

şimdisi önemli değil evlendikten 2 yıl sonra da bunları hissedebiliyorsan ozaman gerçekten sevmişsindir

benim nisan 17 canım düğün biz beyaz eşyayı aldık yani babam onlar mobilyaları alcak
makyaj malzemeleride çarşıya çıkıcaz kayınvalidem felan kına kıyafeti felan alıncak bizim adetler öyle o zaman alıncak

bizde adet falan yok kayınvalide falan yok biz çıkıyoruz beğeniyoruz hoşumuza gideni alıyoruz aklinialirimsmile

bizde adet falan yok kayınvalide falan yok biz çıkıyoruz beğeniyoruz hoşumuza gideni alıyoruz aklinialirimsmile

aaa sizde bohça felan getirmiyo mu kayınvalide
bizde nişanda kaç bohça getirmişdi gelen komşularhayran kaldı
bide düğünde getircekler işde
bizde nişanda götürdük
şim traş takımı felan alcaz

ben kına yapmicam evde 1.derece akrabalarla yakıcam o yüzden sade şık kırmızı daha sonrada giyebileceğim bir elbise düşünüyorum umucum sen kaftan giyicenmi yawwwwwwwww

X