mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

oda belki senin gii bacakalrını güzel sanıyodur :roflol: şekerim nerden bilecek ki dışardan çarpuk görünüyo sipsi bacaklarııı :roflol::roflol::roflol:

eğer çogunluk ben etek giyindiğim zaman bacakların çok güzel diyosa güzeldir o zaman dimi canım benim bacağım kürdan gibi değildir umucumkaydirigubbakcemile3

seni anlatacaktım ama sen geldin anlatamam artık naniknanik

zuzu şu bacaklarını bir de biz görseydik yaww sırnaşık şeysırnaşık şeynaniknanik
ne yapcan kız kızın bacakalrını sapık mısın nesin delüüüüüüüüüüü
anlat beni hayatı ne anlatacan aaa dün kıza verdiğim cvp ları anlatbuyrunnnnnnnnn

eğer çogunluk ben etek giyindiğim zaman bacakların çok güzel diyosa güzeldir o zaman dimi canım benim bacağım kürdan gibi değildir umucumkaydirigubbakcemile3

nasıldır nasıldırrrrrrrrr

merak ediyosanız bir gün canlı gösteririm yanınıza gelirim eteklekaydirigubbakcemile3

ne yapcan kız kızın bacakalrını sapık mısın nesin delüüüüüüüüüüü
anlat beni hayatı ne anlatacan aaa dün kıza verdiğim cvp ları anlatbuyrunnnnnnnnn

evet cadının teki olduğun belli oldu dün ,ben bir tek kendimi cadı sanıyordum ama yanılmışım iimikaydirigubbakcemile3

bence zuzunun bahsettiği kürdan bacaklar sana ait olabilir tahminimce cılız bir şeysin ,cadılar cılız olur lülülülülülü

merak ediyosanız bir gün canlı gösteririm yanınıza gelirim eteklekaydirigubbakcemile3

müdüre hanım müdüre hanım ne öyle yanınıza felan gelirim diye konuşuyon ... iş yerindeki işlerin diyodur kesin müdürsün yaa sen zemuszemus

evtt cılızım mılızım ama mal mülk yerinde sütün gibidir bacaklarım kalçamda çatlaklar olmasa kaydirigubbakcemile3

yanınıza ziyarete gelirim demek istedim sayın umu hanımcımkaydirigubbakcemile3

daha ne istiyon ala ala benim müdürlüğüm işten çıktıktan sonra biter şekerim

evtt cılızım mılızım ama mal mülk yerinde sütün gibidir bacaklarım kalçamda çatlaklar olmasa kaydirigubbakcemile3

ahahhhhaaaaa haaaaaa ahaaaaaaaa yerim çatlaklarını gııııııııııııkaydirigubbakcemile3

ii ozaman bu mal mülkle ii bi koca adayı bul da inanalım malına mülküne :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3he kız mal var mülk var koca nerde umu hanım umu hanım:roflol::roflol:

ha ha haaaaaaaaaaaa:) galiba öle ya bu arada ben ne yicem offff hergün ne yicem diye düşünmekten bıktım....fikir versene

ha ha haaaaaaaaaaaa:) galiba öle ya bu arada ben ne yicem offff hergün ne yicem diye düşünmekten bıktım....fikir versene

yemekhaneniz yok mu dışarıda yiyeceksen zor tabi ne bileyim ne var civarda mesela CADIARZU

yok canım dışardan yiyoruz.mecidiyeköyde benim iş yerim tam merkezi yer her şey var ama ben ne yicemi bilmiyom

yok canım dışardan yiyoruz.mecidiyeköyde benim iş yerim tam merkezi yer her şey var ama ben ne yicemi bilmiyom

salata tarzı bir şeyler ye sadece salata üzerine çalışan yerler var ,my fish ten balık söyle ,ben salatayı çok severim farklı salata çeşitlerini tatmayı da ,tokum ama salata deyince acıktım galiba :icecream:

ben balıktan nefret ederim...ama açım ya sadece salata olmazki köfte pilav elma dilimli patatesmi yesem burda yicek türü şeyler pahalı ya offff neyse bugün ziyafet çeksemmi kendime normalde 2 tl yiyorumkaydirigubbakcemile3

geld,m kızlar geldim bi işim çıktı buldukya bi koca kaç tane bulcaz yaa 3,5 ay sonra düğünüm var ya kızlar unuttunuz mu yaa

köfte pilav köfte pilav başka yemek yapamıyor bu lokantalar da yawww arada kendine ziyafet çekmezsen tadı mı çıkar ,bence sen git kokoreç ye bayılırım bak canım çekti :icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…