oda belki senin gii bacakalrını güzel sanıyodur :roflol: şekerim nerden bilecek ki dışardan çarpuk görünüyo sipsi bacaklarııı :roflol::roflol::roflol:
ne yapcan kız kızın bacakalrını sapık mısın nesin delüüüüüüüüüüüseni anlatacaktım ama sen geldin anlatamam artık naniknanik
zuzu şu bacaklarını bir de biz görseydik yaww sırnaşık şeysırnaşık şeynaniknanik
eğer çogunluk ben etek giyindiğim zaman bacakların çok güzel diyosa güzeldir o zaman dimi canım benim bacağım kürdan gibi değildir umucumkaydirigubbakcemile3
ne yapcan kız kızın bacakalrını sapık mısın nesin delüüüüüüüüüüü
anlat beni hayatı ne anlatacan aaa dün kıza verdiğim cvp ları anlatbuyrunnnnnnnnn
merak ediyosanız bir gün canlı gösteririm yanınıza gelirim eteklekaydirigubbakcemile3
evtt cılızım mılızım ama mal mülk yerinde sütün gibidir bacaklarım kalçamda çatlaklar olmasa kaydirigubbakcemile3evet cadının teki olduğun belli oldu dün ,ben bir tek kendimi cadı sanıyordum ama yanılmışım iimikaydirigubbakcemile3
bence zuzunun bahsettiği kürdan bacaklar sana ait olabilir tahminimce cılız bir şeysin ,cadılar cılız olur lülülülülülü
evtt cılızım mılızım ama mal mülk yerinde sütün gibidir bacaklarım kalçamda çatlaklar olmasa kaydirigubbakcemile3
evtt cılızım mılızım ama mal mülk yerinde sütün gibidir bacaklarım kalçamda çatlaklar olmasa kaydirigubbakcemile3
nerdesiniz yaaaaaaa
ha ha haaaaaaaaaaaa:) galiba öle ya bu arada ben ne yicem offff hergün ne yicem diye düşünmekten bıktım....fikir versene
yok canım dışardan yiyoruz.mecidiyeköyde benim iş yerim tam merkezi yer her şey var ama ben ne yicemi bilmiyom
ben balıktan nefret ederim...ama açım ya sadece salata olmazki köfte pilav elma dilimli patatesmi yesem burda yicek türü şeyler pahalı ya offff neyse bugün ziyafet çeksemmi kendime normalde 2 tl yiyorumkaydirigubbakcemile3