mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

boşver canım ölesine merak ettim ben...ya ne yicem ben offfffffffffffffffffff

boşver canım ölesine merak ettim ben...ya ne yicem ben offfffffffffffffffffff

hiç bir şey yemiyorsun ki zaten en iisi bişey yeme sırnaşık şey,

onu sevmem bunu yemem ,bu ne uleyyynnn koca evinde yedirtirlerse karışmam :roflol::roflol:

ha ha haaaaa ya ben çok yemek seçerim mızmızım vallaaaa

evtt zuzu yeme ben yemiyorum bazen canım istemiyo ne yicemi şaşırıyom öğlen yiyincede akşam evde yemiyorumm

şimdi kızlar yiceğim şey var yemeyeceğim şey var ayırt edelim bunları:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende senin gibiyim annem kayınvalidem sürekli ye derler ben onu yemem bunu yemem annem evlenince ne yapcan bilmiyom der
sen ayırt edene kadarrrrrrrr :roflol:

yok ben yerim bana zayıflık yakışmıyo kızlar o yüzden kilo problemim yok ama ne yiceğimi bilmiyorum ama evlenince biliyomrumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok ben yerim bana zayıflık yakışmıyo kızlar o yüzden kilo problemim yok ama ne yiceğimi bilmiyorum ama evlenince biliyomrumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

utanmaz arlanmaz bunlar diyorum da inanan yok al işte :mymeka::mymeka:

onu bilirsin bilmezmisin sennnn :mymeka:

ay ne alaka canım konuyu saptırmayalım yani evlenince yemek yersin diyodum:roflol::roflol:ay koptum yaaa

delikafaduldendelikafaduldençok sıkılıyorum
arada takılırım tatlım muhabbetin ortasına girmek için black burda kimse fark etmiyo dedim
ayyyyy kendimde değilim ne oluyo bana bugun delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldençok sıkılıyorum
arada takılırım tatlım muhabbetin ortasına girmek için black burda kimse fark etmiyo dedim
ayyyyy kendimde değilim ne oluyo bana bugun delikafadulden

anam bacım sana hergün bişey oluyo yaa bu kadın seni kötü etkiliyo yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…