mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

geld,m kızlar geldim bi işim çıktı buldukya bi koca kaç tane bulcaz yaa 3,5 ay sonra düğünüm var ya kızlar unuttunuz mu yaa

malın mülkün çokmuşya ,biri ne edeceksin en az 7 :roflol::roflol:

benim nişanlımda mecidiyeköyde çalışıda zuzu o genelde profiliyo gidiyo astoryanın arkasında bi yerde çalışıyo sende mi ordasın he geçen babamın arkadaşının oğlunun cv sini gördüm sizin ordan çıkmış çocuk iş arıyodu

ıyyyyyyy sevmem kokoreç ya lüx restourantlar yapıyo köfte mantar sos döktürüyom üzerine yanına pilav közlenmiş biber tabağı 10 tl gitti para bu aralar oldukça sıkışığım yahı sigarayada zam geldi zaten

benim nişanlımda mecidiyeköyde çalışıda zuzu o genelde profiliyo gidiyo astoryanın arkasında bi yerde çalışıyo sende mi ordasın he geçen babamın arkadaşının oğlunun cv sini gördüm sizin ordan çıkmış çocuk iş arıyodu

profiloyada cevahirede yakınım canım kim bizim ordan çıkmış kız bizim işyerindenmi

ıyyyyyyy sevmem kokoreç ya lüx restourantlar yapıyo köfte mantar sos döktürüyom üzerine yanına pilav közlenmiş biber tabağı 10 tl gitti para bu aralar oldukça sıkışığım yahı sigarayada zam geldi zaten

canım bilmiyon galiba sigaraya gelen zamları geri indirdiler sabah şimdi eski fiyat benim içtiğim 5,50:sm_cool:

off ya öle deme zaten ben çok fazla içmem bir paket 2 gün gider

profiloyada cevahirede yakınım canım kim bizim ordan çıkmış kız bizim işyerindenmi

evtt ya ne zaman çıkmış bilmiyom cv sinde senin değin yerin ismi vardı ren call mıyd ısenin babamın arkadaşını oğlu adını hatırlamıyom şimdi

canıom m.köyde çok alman şirketi varr ama hangisi bizim burdan değildir

bilmiyorum ki belki başka yerdir neyse boşver onu o zaman

almancası varmı çocuğun şeker...
bu arada hoşgeldin blacksperet

bebiş varya pek fırsat vermiyo uyutunca fırsat bulunca takılıyorum
hoş bulduk zuzu ve umu

hoşgeldin black :eek: bana hoşbulduk yok galiba :mymeka:

X