mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ana sayfada ortaya karışık kısmı var ordan mizah+görsel paylaşım var oraya gir ordan geyik sohbetine işte konu orda yawww

ya gıcık valla anlamıyon beni ya :mymeka: tmm ortaya karışık nerde örn: evlilik sitesinin altındaki sohbet bölümündeydi öteki site bu hangi bölümde hangi başlık altında yaa

canım benim yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun robotum benim

yaaa kızlar süpersiniz iyisinizde yaw gıcık sen topik açmışsın efuli açmış zuzu açmış ya bir topikte toplanalım hangisi olduğu mühim değil böyle karmakuruşuk olmaz kaydirigubbakcemile

kızlar bu topiktede değilsiniz hangi topiktesiniz ulennnnnnnnn alsanaalsanasmile

budayız esmacığım burda efulinin kine gittik açmış ama kız ortalıkda yoktu zuzu ne açmış onu görmedim bunu gıcık açtı sabah sinir bozucu bişey oldu dedik yeni bi yer aç oda burayı açtı yemeğe gitmişlerdi daha da gelen olmadı ama yeni yerimiz buras ıcanım

buldum gıcık buldum anlatma bişey :mymeka: ben tek başımada bulurum

hepiniz toplaşın bakayım buraya zuzu ne açmış o da gelsin buraya

ben geldim de ötekiler nerelere kayboldular yaaaaa

zuzu nereye ne açtı acaba madem öyle konusu vardı burda bizimle niye paylaşmadan gitti acaba gelsinde ifadesini alalım şu zuzu nun :mymeka:

gelde beraber olsun kurabiyemmmmmmm

black de burda ,black deyince aklıma hep lisedeki ingilizce dersindeki blackboard kelimesi aklıma geliyor kaydirigubbakcemile3

gariban lise öğrencisi ingilizce öğrenirken ne bilir ,in the blackboard..:roflol:

Papağan
Adamın Canı sıkıyormuş. Can sıkıntısını bir papağan alaraka gidermek istemiş. Adamın 50$ gelen telefon faturaları birdenbire 200$ gelmeye başlamış.Adam bunun nedenini öğrenmek istemiş.Papağandan şüphelenmiş.Gerçekten de Papağanı adamın telefon rehberinden akrabalarını birer birer arayıp kafa yaptığını görmüş. Hemen papağanı yakalayıp. Bir daha boyle birşey yaptığı takdirde onu kanatlarından duvara civiyle asacağını ve 1 ay boyunca indirmeyeceğini soylemiş.Papağanda bir daha yapmayacağına dair söz vermiş. Aradan biraz zaman geçtikten sonra adam işe gider gibi yağmış. Papağanı tekrar telefon başında yakalamış. Sonra hemen kanatlarından civiyle duvara asmış.Papağan,2-3 gün sonra Bitkin bi şekilde kafasını kaldırmış. Karşıda Hz. isanın resmini görmüş. isaya "sen ne kadar zamandır ordasın" demiş. hZ. ısada 2000 yıldır cevabını vermiş. Papağan; Uh .........sen nereyi aradın boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…