mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

aman ya hep aynı 20 gündür yiyişiyoruz ota b..ka herşeye tartışıyoruz :)

ii yiyişin bakalım nereye kadar ..ama sen biraz kararsız gibisin ..kafan mı karışık ..öyle geldi bana ...ne oldu izmire gitme işi

ulen sende face koyduğum şarkıdanmı anlam çıkartıyon melih gibi deli etti beni zaten yaa:)

ya kafam allak bullak ne düşündüğümü ne hissettiğimi bilmiyorum ya 20 gündür bozuğuz tatile giderken hiç aramadım msj çekmedim kafamı dinlemek istedim çünkü konuşsaydım sürekli kavga edicektik ve tatilim burnumdan gelicekti oda dedi zaten git kafanı dinle diye ama bilmiyorum ya sürekli kavga hali benim sevgimden şüphe ediyo illa ben sevgimi onun gibi yaşamamı istiyo ya herkes sevgisini farklı yaşar benim yapım böyle ben izmire gelmiyorum diye sevmiyorum anlamına gelmiyoki hatta ark şey demiştim ya özledim onu ya tailde özlediğimi hissettim ama buraya geldim msj ota boka kavga eder olduk

anladım ama böyle gitmezki bu iş ..sürekli yıpratıyorsunuz birbirinizi ..çok mu kıskanç bir tip ..çok mu karışıyor herşeye peki

ya ben aslında kendimle başbaşamı kalmak istiyorum bu aralar ne bilmiyorum ya mesela bir ark gidiyorum kız ark eve oturmaya haber veriyorum neyse o istiyoki sürekli ona msj çekeyim ya oturmaya gidiyorum muhabbet etmeye arkadaşımla o zaman sürekli msj çekeceksem ne anlamı var gitmeninya bu en ufak en basit bir örnek aslında bizim sorunumuz kavgamız izmir istanbuldan çıktı yine ondan sonra herşeye takar oldu bende takar oldum falan offf bilmiyorum yaaaa

evet kıskanç mesela dün msj çekiyop diyoki neden annenin fotosu yok neden sadece hep senin var diyo:)))))))))))) deli ya kendim gittim sanıyo tatile ama öle uçuk kıskançlıkları yok tabi yoksa hayatta işim olmazz

ya bide şöyle bişey var beni çok bunaltıyo nedense içime daral geliyo bazen yaptıklarıyla falan ama ondan başkasıylada evlenmek istemiyorum offf ne bilem yaaa

bu arada zuzu senin eylüldeki nişan işin ne oldu yapacakmısınız nişan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…