mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ya yok robot gelmiyo ala ala hangi mailime gönderdin hotmailmi yoksa gmailmi
gmail ulen gmail ..
dediğim gibi arattır adımı çıkmıyormu ...
hoşbulduk
benim face adresim yok nerden bakcam

ulenn ben de face vardır diye size göstermek için uğraştım o kadar iimi akannehir zuzu baksın da sana da bir yol buluruz elbet

ooo umu hanım siz girermiydiniz nete bu aralar yoktunda:)

tatildeydim bende annemlerin yanına gittim şarköye babam sağolsun gidiş dönüş biletimi almış gittim öyle eşim olmadan tadı çıkmadı ama yinede değişiklik oldu
bugünde dersanem başlıcak bakalımm

ii olmuş umu sen de dinlenmişsin ..benim de daha bir hafta iznm var ne yapsam diye düşünüyorum ..

ii olmuş umu sen de dinlenmişsin ..benim de daha bir hafta iznm var ne yapsam diye düşünüyorum ..

tam dinlendimde sayılmaz ya amcamın ikizleride vardı çok yaramazlar başım şişti biraz bayramda eşimle beraber gidicez annemler gelcek biz gidicez
belki perşembe antalya ya olimposa gideriz ama daha belli değil kuzeni gidelim dedi de bizde dedik bi düşünelim ben pek gitme taraftarı değilim oraya vericem parayı dersaneninn taksidini öderim diyorum da bakalım artık

olympos uzak düşmezmi bayram için ...bence de sen dershane taksidi öde ...dershane saatleri kaçla kaç arası akşamları mı ..
görümcemi istemeye gelmişler ...çocuk staj yapıyormuş ..mali müşavir olacakmış ..anlatıyor büyük görümcem de ..eşimle duyunca bir kahkaha attık ki sorma ...sanki mali müşavir olmak kolay da herif mali müşavir olacakmış öyle anlatıyormuş..bu millet de kendini ne sanıyor bilmiyorum yani ...daha stajda olan herifin havalarına bak ...biz de i ii olsun da görelim bakalım dedik :)))

olimpos süper yaaa eylül ayı hele harika oluyo ben 3 kere gittim oraya umu

zuzu hallettinmi face ii..ulenn hallet şunu ..resimlerim duruyor öyle valla heee ...bak da kaldıracağım

dur ulen giriyom şimdi face işler yığılmış millet üstüme atladı sabah amma sevenim varmış heeee:))))))))) bekle giriyorum bakem

ekledim zuzu seni ..sen bütün resimlere bak ..10 dan fazla albüm var :)) öğleden sonra görüşürüz yorumlarını alırım acil çıkmam gerek kızılaya gideceğim ok ..

bayramda değil bu hafda gitmeyi düşünüyoruz dersane 15:00 - 18:30 arası
stajı geçtiyse ötekileri verir ya tek tek de olsaa görümceni isteyen kişi

valla umu güzel ben 3 kere gittim türkmen pansiyonda kalın derim kesinlikle

valla umu güzel ben 3 kere gittim türkmen pansiyonda kalın derim kesinlikle

bilmiyorum valla bakıcaz eşim gitmiş de o dedi orası güzel oraya gidelim diye şimdi mevsimi değil oranın dedi ama bilmiyorum işde

nasıl ya sen delimisin şu an çok güzel eylül ayıda çok güzel oluyo ben hep bu aylarda gitmişimdir olimposa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…