mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yok c.tesi sabah .yarın akşam arkadaşın düğünü var ..oraya uğrarız bi hazırlanırız ..gece yola çıkılmaz ..sabah erkenden çıkarız inş.

yok ulen servisi beklemeyeceğim dolmuşa atlayıp gideceğim servisi bekle eve git anam ağlıyor ...1815 te evde oluyor şimdi çıkarsam 20 dakikada evdeyim inş. hadi ii akşamlar

aman be iyi git hıhhhh terket beni:))))))))))
bak sürekli bana mail at heee tailde fırsat bulursan özlerim seni:)

biraz kendimegeldim iimi ..dolmuşa bindim başım çatlıyor evegelene kadar uyudum az kalsın evi geçirecektim :)) tansiyonum düştü ..anlarım ben hemen düşünce ...gittim ekmek kahvaltılık doldurdum ağzıma :) özellikle peynir..tuzluya tansiyonu dengelesin diye ..kafamı da soğuk suyun altına tuttum ..şimdi de kazandibi almıştım bimden ..onu yiyorum ..bimin tatlılarını denedinmi ben çok seviyorum özellikle sütlüler çok güzzel oluyor ...profiterol filan

ha haaaaaa....ben bimin ürünlerini severim mesela margarini ordan alırız kahvaltılık yemeklik sıvı yağ harika bir yağ senelerdir ordan alırız yoğurduda çok güzel süt de ordan alırız bide benim meyce sularımı ordan alırız

birçok şeyini seviyorum ben de ama tatlılarını yeni keşfettim sayılır

ya çok güzeldi bayılıyorum o resmine demiştim yine gözlü gerçi hep gözlü ama ya daha yeni değiştirdin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…