mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

robot kız benim izinede az kaldı cuma yolcuyum ALAH izin verirse

robot bugün gidiyorum akşam ALLAH izin verirse özledim seniiiiiiiiiiiiii

selam zuzu ..az yazmışsın beni özlediğini ama hadi olsun bakalım :))

geldim tabi ne sandın ulennnn ama hiç yazmamışsın bak zuzu doldurmuş ortalığı ..zilloş seni

yavrum sen yokd,sun die yazmadm buraya zuzunun yernden konşmuştukkkkaydirigubbakcemile5 zuzu geldimi tatilden

yok gelmedi çingene ...haber alamadımki ..özelden atmış ama cuma kaçıp gitmiş ben de zaten dün geldim :))

aboooww sana da anlatayım ozaman yavaş yavaş oku :)) ilk bölüm geliyor :))

tatilde yazamadım hiç fırsatım olmadı ..çünkü hergün gezdik dolaştık ..bir gün bile evde oturmadık ..şöyle evde kafayı vurup bir gün bile saat 12lere kadar uyumadık hep doluydu günlerimiz ..bir de uyuyamadık da nedense ..sabahın köründe dikildik ayağa hep ..
..
burdan sabah 9 gibi çıktık yola ...safranboluya kadar gittik orada minik arabalarla tur yapıyorlarmış o tura katıldık sadece tosunum ve bana özel bir araçla ...yemeğimizi yedik sonra yola devam ..
amasraya vardık ..otele giriş yaptık ...akşam üstü biraz havuza girdik havuzdan çıktık amasrayı gezdik gün batımında ... doğası harika yaa anlatamam sana küçük şirin bir yer ...haftasonu orda olduğumuz için acayip kalabalıktı ..istanbuldan bin beterdi ..yürüyemiyorsun o derece yani ..zaten haftasonu istanbullular talan ediyormuş orayı ..gerçekten de araçlar hep istanbul plaka idi ..haftasonu kaçamak yeri anlayacağın :)))
safranboludan amasraya gelirkenki yollar bir harika resmen karpostallık ..resim atacağım görürsün... ağaçların altından gidiyorsun ağaçlar gölgelik yapıyor üzerine ...filmlerdeki gibi ..çok romantikti süperdi ...bir yerde durduk biraz romantizm yaptık ...böyle manzara hayatta ele geçmezdi ..
ben haşema bulamadım yine mecbur o elimdei siyahlarla girdim ..sinir oldum bir bilsen kafayı yedim ama ne yapyım havuza girmeyeyimmi mecbur girdim ...akşam amasrada deniz kenarında balık lokantasında balık yedik ama yemez olaydık ..ben balık ekmeği çok severim balık ekmek yiyelim dedim ama eşim olmaz seni buranın en ii balık lokantasına götüreceğim dedi ..çok romantik bir yerdi mum yaktık masada filan ..resimlerde görürsün zaten ....neyse dedik şöyle güzel bir balık yiyelim sipraişleri verdik filan ..anam oda ne ..önümüze kupkuru balık gelmesin mi ..balıklar takır takır inanırmısın ...yiyemedim balıkları varya ...sonra önümüze bir hesap çıkardılar dei oldum ..45 lira ...para çok değil ama lezzet sıfır hizmet sıfır ..adam gibi doysam paraya acımam ben hiç ama hem doyamayıp hem moralimiz bozuldu ..hem de 5 lira yazmışlar hesaba dedim bu ne ..garsoniyer parası imiş ..gel de ölme ...sinirim tepeme çıktı ...adamlar kazık atıyorlar kuru balıkları getiriyorlar bir de hizmet için pra alıyorlar ...nerede garsoniyer parası verildiği görülmüş ..resmen enayi yerine koyuyorlar ..bir de içmediğimiz halde su da yazmışlar hesaba dellendim ben iice ama taitlde moral bozulmasın diye çok sesimi çıkarmadım ...kredi kartı pos makineleri de yokmuş iimi ...1 km ilerideki bakkalla anlaşmışlar oradan çektiriyorlarmış ..töbe töbe yaa gel de delirme ..neyse ilk akşamımız böyle moral bozukluğu ile geçti ama takmadık kafaya ..iştahımız kaçtı gerçi ama öğrenmiş olduk böylece balık lokantalarında balık yenmeyeceğini ...sahilde gezdik dolaştık otele döndük ..
ertesi sabah kahvaltının ardından biraz havuz yaptık ..sonra merkezde yat turuna katıldık ..yat turu süperdi ..çevre koylara olajlara götürdüler ..ALLAHIM denizi bir görsen yemyeşil ege denizi gibi ..tertemiz plajlar ...ben de denize girerim diye hazırlıklı gelmiştim ama yat denizin kıyıya yakın ama derin bir kısmında durmasınmı deli oldum yine ...o yemyeşil denize girmek varken yatta oturdum mecburen ..
eşim girdi ama bayağı yüzdü ..bir saat yüzme molası verdiler çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…