mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yok ben böyle eşofman gibi istemiyorum elbise gibi olanlar var onlar çok hoş

başımı da böyle bağlamayacağım bone takacağım başıma da böyle rahat edemem saçlarım uzun iice bunaltır beni

evet işte buldum böyle bir model belinde kemeri var kendinden çok hış birşey di pembeydi de bana pembe de çok yakışır ama işte kolları kısa ayakları kısa olunca alamadım ama içim gitti ..yarın öğleden sonra izin alıp çıkacağım da bakacağım bakalım bulabilecekmiyim ..ya benim aradığım model yok hem eşofman gibi olanlar var onlar da kocakarı gibi yapıyor ..

ya bak o morlu çok güzel en son gönderdiğim link varya eşofman gibi durmuyo bu

evet onu ben de görmüştüm de bunlar eşfoman gibi işte sevmiyorum ben pek bunları ..çok bol duruyor insanın üzerinde şık durmuyor ...ama benim bahsettiklerim elbise gibi duruyor ...çok dar almam zaten bir numara büyük alırım ..bugün denedim işte bir numara büyüğünü gayet güzel ne bol ne geniş tam istediğim gibiydi...öyle hoşuma gittiki inan altına başka şey alıp giyeyim bile dedim ama ne alacağım da giyeceğim ..hem zaman kısıtlı uğraşamam birşey bakıp beğeneceğim artık

bak buda güzelll

Eklentiler

• $Br1.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 25
İŞLER YĞILDI NE OLACAK ..200 tane emekli olan personel var ..işlerini yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…