mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

kolay gelsin sana.
200 emekli personelin işi sana mı kaldı.
kuzum sen nerde çalışıyorsun?

sağolasın ..bir devlet dairesinde çalışıyorum personel şubesinde ..sabahtan beridir bilgisayara bakmaktan gözlerim yerinde fırlayacak ...buranın eli kolu benim ..bilgisayarım da çok iidir ..bilgisayar bölümünde de okudum ...herşey ibilince her işi sana yaptırıyorlar işte ....aman yaaa akşam olsa da gitsem heee

sen tatil moduna girmişsin biran önce zaman gelsin de git:)))))))

ya taille alakası yok ..gözlerim gerçekten çok yoruldu sabahtan beridir bitmiyor ..milletinn benim gideceğim zaman emekli olası gelmiş hee ..burası zaten büyük bir kurum sadece benim baktığım 7000 tane personel var ...

canım az kaldı tatiline 1 güncük.
az sabret gideceğin yerleri düşün.

aman iş iş iş bende bıktım heeee aynı durumdayım be robot bende burda herşeye koşturuyorum en ufak bir durumda acil yardım gibi koşturuyorum nereye kimin işini yapıcağımı şaşırdım

ya zuzu ben normalde senin gibiyim zaten ama bugün bir de bunların üzerine bu işler eklendi birden emekli oldu topluca hepsi çıldıracağım ...benden başka kimseye de güvenmedikleri için başkasına da yaptırmıyorlar ..neyse yaa hamile olup da bir an önce doğurup evde 1 sene kendime tatil yapacağım varya

işiniz zor valla kolay gelsin.
benim işim rahat şükür. ama ağustos ayı gelip kitap satışı için hazırlıklar başladığında geberiyordum resmen. bu sene rahatım. yapsınlar bakalım benim tek başına yaptığım işleri.
o zaman belki anlarlar beni.
bütün okulun ders kitaplarını tek başına sınıflara ayırıyordum hem türkçe hem yabancı dil.
birde kasaya geçiyordum.
aralık ayına kadar yok eksik kitap yok kalan kitap sayımı yok iade kitaplar.
iyi altından kalkıyormuşum.

melodi 2,5 ay önce laserle göz ameliyatı oldum ..bugün çok yoruldu gözlerim akşam servisi beklemeden dolmuşa binip eve gideceğim çok yoruldum bugün tansiyonum da düştü galiba

melodi çok haklısın ..şimdi ben burdan ayrılıp gitsem sudan çıkmış balığa dönecekler o yüzden izin konusunda bile sorun çıkartıyorlardı da ağırlığımı koydum inat ettim..benden başka bu işi yapacak bir iyok ..şuraya müdür olsam inan yaparım o işi ...zten başka bir birim için müdürlük teklif ettiler de gitmedim ..daha önce özel kalemlik yaptığım için özel kalem müdürlüğünü istemedim ...hamilelikte ne nane yerseler yesinler ..biraz anlasınlar kıymetimi

ay canım ya eve gidince hemen uzan gözlerini dinlendir.
aynen canım varken kıymet bilmiyorlar. bakalım ben yokken ne olacak. yerime eleman da yok.
bende 3 yaz kitapları saydım yeri geldi paketleri kaldırdım taşıdım. birde set halinde poşetlere koyuyoruz. neymiş satış esnasında kolaylık olsunmuş. hazır torbaları al ver. ne güzel. herşey elimden geçiyor ama bir maaş ödül versinler yok. yada maaşıma zam yapsınlar yok.
bazen hem kasaya bakıp hem kitap verdiğim bile oldu tek başına.
telefonda velilere cevap ver. kitabı eksik olanlardan fırça ye.
bu sene ne yapacaklar göreceğim.

eve gidip bir fincan kahve alıp uzanacağım biraz ..migren var bir de ben de ..gebeyimdir belki de diye migren ilacı da içemiyorum hem baş hem göz ağrısı kafamı şu duvara vurasım geliyor şuanda

ben geldim ulen dışarısı yanıyo sucuk gibi oldum bankaya gittim burdan bir elemanı hsep açılması için bankaya göndermiştim bankayı birbirine katmış allahım ben böyle insanlarla uğraşıyorum işte gittim arayı bulayım diye deli oldum yaaa

yazıyorum da sen yoksun ...ne yapaym bir 15 dakika sonra çıkacağım inş.

ulen en son ben yazdım hala bişey yazmamışsın iyi oku yukarıyı delüüüü

yok ulen ben bakıyom yoksun bakıyom yoksun delüüüüü.....sen yarın akşam çıkıyonmu yola

X