mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ya ne bakış bunlar kızım yaaaaaaaaaa

he tamam o zaman geldi zaten sıcak rüzgarŞeniz

resimlerime baktınmı yorumunu bekliyorum bakalım benzetebilecekmisin deniz çakıra resimlerde suratımda makyaj yok ama makyaj filan yapınca çok benzetiyorlar saçlarımı dağıtınca filan

bakışların evtt olabilir ama görüntü olrak hayırrrrrr

bakışların evtt olabilir ama görüntü olrak hayırrrrrr

ben sana sormadım ki atlama hemen lülülülülülülülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey

ayrıca bu haliyle değerlendire andırıyormu o yeter burda farklı tabi onun gibi giyinip saçlarımı o renge boyamam lazım gerçi 2 sene önce benim saçlarım da o renkti

güzel çıkmışsın ama ben benzetemedim canım

iyi o zaman bundan sonra zuzuyla konuşursun :mymeka:

iyi o zaman bundan sonra zuzuyla konuşursun :mymeka:

kızma hemen uleyyynnn sen zaten susmazsınki ben konuşmasam bile bana zaafın var senin lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey

bilmem artıkın benim ismin geçtidekaydirigubbakcemile3

buraya resim nerden yükleniyo albüme değil

ismine tıkla kullanıcı paneli var sol tarafta avatarını değiştir var ordan canım

hayır avatarı değil ya başka resim hani msj kısmına ekleniyo canım öyle resim değiştirmey idemiyorum size göstermek için

ya tamam şu anki görürünen resminin yerine demiyomusun

hayır demiyorum onu biliyorum ya hani bişey göstermek için yükleniyo yaa albüme değil hani dün gıcık evinin resimlerini koymuştuya bakmıştık öyle diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…